NL
 - EN

Over VLHORA

De Vlaamse Hogescholenraad is het officieel overleg- en adviesorgaan van de hogescholen.

Het adviseert de Vlaamse overheid over alle beleidsaspecten inzake het hogeschoolonderwijs, het projectmatig wetenschappelijk onderzoek, de
maatschappelijke dienstverlening en de beoefening van de kunsten. Bovendien organiseert en stimuleert VLHORA ook het overleg tussen de instellingen aangaande alle materies die de hogescholen aanbelangen.
Nieuws
 • Vacature beleidsmedewerker internationalisering
  Vacature beleidsmedewerker internationalisering
   

  De VLHORA heeft een vacature (m/v) voor een beleidsmedewerker internationalisering. Klik op lees meer voor de volledige vacature.

 • Vacature secretaris-generaal
  Vacature secretaris-generaal
   

  De VLHORA heeft een vacature (m/v) voor een nieuwe secretaris-generaal. Klik op lees meer voor de volledige vacature.

 • Persbericht: Het wordt steeds erger!
  Persbericht: Het wordt steeds erger!
   

  Vorige week kregen de hogescholen en universiteiten de herrekening van hun enveloppe, zeg maar hun overheidsbudget, voor het lopende jaar 2016. Lees het volledige persbericht via lees meer.

 • VLHORA-nieuwsbrief
  VLHORA-nieuwsbrief
   

  De mei-nieuwsbrief van VLHORA is hier beschikbaar!

 • Massa-les op het Martelarenplein
  Massa-les op het Martelarenplein
   

  De Vlaamse hogescholen, de medewerkers en de studenten voeren actie om de overheidsinvestering per student terug op 7.000 euro per student te brengen. Lees het volledige persbericht via lees meer.

 • secretaris-generaal VLHORA stapt over naar UCLL
  secretaris-generaal VLHORA stapt over naar UCLL
   

  Huidig secretaris-generaal van de VLHORA, Marc Vandewalle, wordt de nieuwe algemeen directeur van de Hogeschool UCLL. Hij volgt huidig algemeen directeur dr. Toon Martens op die met pensioen gaat. Lees het persbericht via lees meer.

 • WANT WIJ ZIJN HET WAARD
  WANT WIJ ZIJN HET WAARD
   

  Teken jij ook de petitie voor meer middelen voor de hogeschoolstudenten? Surf naar wantwijzijnhetwaard.be of tweet met ons mee via #wantwijzijnhetwaard

 • 20 jaar VLHORA
  20 jaar VLHORA
   

  Ter gelegenheid van het VLHORA-congres en het 20-jarig bestaan van VLHORA werd een Motion graphic gemaakt door de studenten. Er werden ook interviews afgenomen. Klik op lees meer om deze te bekijken.

 • Succesvol VLHORA-congres
  Succesvol VLHORA-congres
   

  VLHORA organiseerde maandag 22 februari een congres in het Vlaams Parlement. Met 300 aanwezigen en interessante keynotes mocht het zowel organisatorisch als inhoudelijk een succes genoemd worden. Klik op lees meer voor een terugblik.

Volg ons via:
Contact: Ravensteingalerij 27 bus 3 - 1e verd.    B-1000 Brussel    |    tel. +32(0)2 211 41 95    |    E-mail