NL
 - EN
Vacature projectco÷rdinator Zuidwerking (M/V)
Nieuwsbrief-archief

De Vlaamse Hogescholenraad (VLHORA) zoekt:

PROJECTCOÖRDINATOR ZUIDWERKING (M/V)

Plaats in de organisatie

De projectcoördinator maakt deel uit van de beleidscel van de koepelorganisatie en werkt onder leiding van de secretaris-generaal, in opdracht van de raad van bestuur van de VLHORA. Hij/zij ondersteunt de overleggroep Zuidwerking, ondersteunt de rapportering van Global Minds en ondersteunt de Vlaamse hogescholen in hun representatie bij relevante actoren Zuidwerking.

Functie-inhoud

De projectcoördinator werkt nauw samen met de overleggroep voor de Zuidwerking van het vijfjarig programma Global Minds. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, verslaggeving en opvolging van de overleggroep, zorgt voor de nodige intervisie zodat ervaringen geborgen en gedeeld kunnen worden, verzorgt de verspreiding van diverse modellen rond Zuidwerking binnen de Vlaamse hogescholen. Hij/zij ondersteunt de rapportering van Global minds aan VLIR-UOS en gaat de aangeleverde informatie na op volledigheid en mogelijke hiaten. Hij/zij is aanwezig bij grote Belgische actoren als netwerker voor de Vlaamse hogecholen (VVOB, VLIR-UOS-, BTC, …). De projectcoördinator heeft administratieve ondersteuning op het VLHORA-secretariaat.

Profiel

De projectcoördinator beschikt bij voorkeur over ervaring met of kennis over hoger onderwijs en Zuid-werking. Een basisopleiding op masterniveau is vereist. Minimum vijf jaar werkervaring is vereist. De projectcoördinator kan ervaring met Zuidwerking in het hoger onderwijs aantonen, is organisatorisch sterk, werkt zelfstandig, maar ontplooit zich tevens graag in teamverband. Hij/zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kan zowel mondeling als schriftelijk gestructureerd en accuraat rapporteren in het Nederlands en het Engels (bij voorkeur C1) en getuigt van zin voor nauwkeurigheid. Hij/zij heeft ervaring in het werken met internationale teams. Hij/zij kan werken met de gangbare softwarepakketten onder MS-Windows.

Aanbod

VLHORA biedt een 0,6 VTE contract van bepaalde duur (1 jaar), eventueel verlengbaar. De toepasselijke salarisschaal is A112 van de Vlaamse overheid waarbij relevante ervaring in rekening wordt gebracht. De bezoldiging verbonden aan deze functie is vastgelegd op basis van de salarisschalen van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (BVR van 24 november 1993; het barema betreft A1 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht. Het verloningspakket wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en aanvullende verzekeringen. Er is terugbetaling van woon-werkverkeer op basis van de tarieven voor openbaar vervoer.

Kandidaatstelling

Gemotiveerde sollicitatiebrieven met CV worden uiterlijk op 13 januari 2017 verwacht bij VLHORA via e-mail aan myriam.slock@vlhora.be. Meer inlichtingen zijn te bekomen bij Eric Vermeylen (eric.vermeylen@vlhora.be).


Volg ons via:
Contact: Ravensteingalerij 27 bus 3 - 1e verd.    B-1000 Brussel    |    tel. +32(0)2 211 41 95     |    E-mail