Ga verder naar de inhoud

Webinar: Microsoft Azure: PAAS Functions - Hosting Websites, Creating and Managing APIs, Creating Logic Apps

10 mei 2023 - 10:30 — 12:30
Online event
gratis voor IT-specialisten en IT-lesgever aan de Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad en Academic Software

Thema: Windows 365 (Sharepoint Online)

Doelgroep: IT-specialisten, IT-lesgevers aan de hogescholen en universiteiten.

WEBINAR

Eén van de basisonderdelen van je Azure-omgeving is het functioneren in een externe context. Hoe wil je omgaan met het hosten binnen je website, wat zijn goede en slimme manieren om API’s te ontwikkelen en beheren? Het is daarmee zeker één van de eerste stappen in je design. Deze sessie behandelt alle best practices voor het gebruik van online middelen binnen de context van Azure beheer.


De wereld van IT-management is continu in beweging.

In het kader van de Microsoft Campus Agreement worden in samenwerking met Signpost een tiental webinars per jaar georganiseerd. Tijdens deze webinars behandelen de specialisten van Signpost de nieuwste ontwikkelingen omtrent specifieke Microsoft-onderwerpen.

Een uitgelezen kans voor de IT-engineers en de IT-lesgevers aan de hogescholen en universiteiten om up-to-date te blijven en in deze materie zich verder te verdiepen.

Opgelet

Als IT-specialist of lesgever IT aan een hogeschool of universiteit is de sessie voor jou helemaal gratis.
Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan vijf werkdagen voor de sessie weten. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar myriam.Slock@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij een no show fee aan van 50 euro.

RALPH ECKHARD

Lesgever

Ralph Eckhard

Ralph is een cloud consultant en werkt vooral met de Microsoft Cloud. Architectuur en bouwen van oplossingen op Microsoft Azure en Microsoft 365 behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is hij Microsoft Certified Trainer en verzorgt hij regelmatig trainingen op het gebied van Microsoft Cloud.

Als spreker is hij betrokken geweest bij diverse nationale en internationale conferenties op het gebied van cloudtechniek-oplossingen op het Microsoft-platform.

BANNER AS SOFTWARE