Ga verder naar de inhoud

Showtime: boost je personal brand & presentatieskills

3 mei 2021 - 13:00 — 15:30
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Doelstelling: Hoe het HHH-model van Google je kan helpen om jezelf online professioneel te profileren en ontdek waar voor jou kansen en opportuniteiten liggen. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.

Doelgroep: Voor al wie zichzelf op een professionele manier digitaal in de kijker wil brengen (o.a. LinkedIn) of tijdens het geven van presentaties.

2021_VL_SHOWTIME

13:00 - 14:00 Tijdens de sessie "Ontwikkel je personal brand" leer je hoe het HHH-model van Google je kan helpen om jezelf online professioneel te profileren. Je krijgt een goed beeld van de verschillende soorten professionele profilering, en ontdekt waar voor jou kansen en opportuniteiten liggen.

14:30 - 15:30
In de workshop "Geef je presentatieskills een boost" leer je hoe je krachtige presentaties kan maken die het publiek aanspreken. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en emoties te creëren, en hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

DW Logo BE NL Vert Colour

Lesgevers

Google Digitaal Atelier biedt 27 verschillende workshops én persoonlijke coachingsessies - in drie talen, gratis en voor iedereen toegankelijk en werkt hiervoor samen met gereputeerde marketeers uit heel België.

Het Atelier maakt deel uit van Grow with Google, een initiatief dat mensen helpt een baan te vinden, carrière te maken, en hun bedrijf te laten groeien. Meer recent zet het Atelier zich in om het economisch herstel te helpen versnellen door middel van onze technologie, tools en training, zodat alle lokale bedrijven en gemeenschappen sterker, sneller en veerkrachtiger kunnen worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4