Ga verder naar de inhoud

Hoe evalueer je de impact van praktijkgericht onderzoek?

24 mei 2022 - 09:00 — 11:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Hoe kan je de maatschappelijke impact van een onderzoek evalueren aan de hand van de wetenschappelijke theorie? We gaan samen na hoe we deze kennis kunnen gebruiken om tot een nieuw, werkbaar impactframework te komen, gericht op praktijkgericht onderzoek.

Doelgroep: Medewerkers van centrale diensten onderzoek en innvatie, verantwoordelijken van onderzoeksgroepen, diensthoofden en directeurs O&I, leden van projectwerkgroep Impact.

IMPACT VOLZET

We gaan in discussie over hoe de maatschappelijk impact van praktijkgericht onderzoek geƫvalueerd kan worden. En hoe we deze kennis kunnen gebruiken om tot een nieuw, werkbaar impactframework te komen, gericht op praktijkgericht onderzoek.

Ter voorbereiding op deze vorming, vraagt de lesgever om te kijken naar de kennisclip (die jou later nog wordt bezorgd) en om deze twee artikels te lezen:

Opgelet

Als onderzoeker aan de hogeschool is de sessie voor jou helemaal gratis. Voor ons niet, want als organisator vergoeden wij de lesgever. Kan je door omstandigheden dus niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan vijf werkdagen voor de vorming weten. Stuur hiervoor een mail naar lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij 50 euro kosten aan per gemiste sessie.

Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.

COOMBS SARAH

Lesgever

Sarah Coombs is adviseur Research Support bij Saxion Hogeschool en externe promovenda bij de CWTS Leiden. Het onderwerp van haar PhD is kijken hoe de maatschappelijk impact van praktijkgericht onderzoek kan geƫvalueerd worden in theorie en praktijk.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4