Ga verder naar de inhoud

Hoe evalueer je de impact van praktijkgericht onderzoek?

5 september 2022 - 09:00 — 11:00
Online event
Gratis voor hogescholenmedewerkers
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: We gaan samen na hoe we deze kennis kunnen gebruiken om tot een nieuw, werkbaar impactframework te komen, gericht op praktijkgericht onderzoek.

Doelgroep: Medewerkers van centrale diensten O&I, verantwoordelijken van onderzoeksgroepen, diensthoofden en directeurs O&I, leden van projectwerkgroep impact.

IMPACT VOLZET

We gaan in discussie over hoe de maatschappelijk impact van praktijkgericht onderzoek geëvalueerd kan worden. En hoe we deze kennis kunnen gebruiken om tot een nieuw, werkbaar impactframework te komen, gericht op praktijkgericht onderzoek.

Ter voorbereiding op deze vorming, vraagt de lesgever om te kijken naar de kennisclip (die jou later nog wordt bezorgd) en om twee onderstaande artikels te lezen:

Deze vorming wordt aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring door de financierende overheid.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met 5 werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.

COOMBS SARAH

Lesgever

Sarah Coombs is adviseur Research Support bij Saxion hogeschool en externe promovenda bij de CWTS Leiden.

Het onderwerp van haar PhD is kijken hoe de maatschappelijk impact van praktijkgericht onderzoek kan geëvalueerd worden in theorie en praktijk.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4