Ga verder naar de inhoud

Samen impactevaluatie bekijken

7 februari 2023 - 09:00 — 11:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: In deze hands-on bijeenkomst kijk je samen met andere vakgenoten naar de uitdagingen rond impactevaluatie. We steken de hoofden bij elkaar om vanuit concrete praktijkvoorbeelden tot discussies, oplossingen en best practices te komen.

Doelgroep: Iedereen die de vorming ‘Hoe evalueer je de impact van praktijkgericht onderzoek’ eerder volgde.

IMPACT EVAL
volzet

Worstel jij met impactevaluatie? Kan je wat hulp of een andere visie gebruiken? In deze hands-on bijeenkomst kijk je samen met andere vakgenoten naar de uitdagingen rond impactevaluatie. We bekijken casussen uit de praktijk – of uit jouw praktijk. We buigen ons over de knelpunten om tot oplossingen te komen. En discussiëren over best practices.

De lesgeefster vraagt jou naar een casus uit de praktijk rond research impact evaluatie: bezorg die een week vooraf aan de vorming aan Lore Solemé.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.


Na afloop ontvang je een attest van deelname.

COOMBS SARAH

Lesgever

Sarah Coombs is Research Support Adviseur voor Saxion hogeschool. Zij is ook promovenda bij het Centrum voor Wetenschap en Technologie waar zij onderzoekt hoe het impact van praktijkgericht onderzoek geëvalueerd kan worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4