Ga verder naar de inhoud

NVIVO - Basis

20 april 2021 - 13:00 — 15:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Zoek je ook naar een vlotte, beter manier om jouw onderzoek kwalitatief te coderen? Dan is deze uitgebreide kennismaking met NVIVO geknipt voor jou.

Doelgroep Onderzoekers met weinig of geen NVIVO ervaring

Doelstelling Kennismaking met NVIVO, een softwareprogramma voor coderen van kwalitatief onderzoek.

Jammer
Op dit moment is deze opleiding volzet. Maar je kan wel hieronder inschrijven op de wachtlijst. Van zodra er een plaats vrij komt, nemen wij contact met je op. Indien we meer dan verwacht interesse krijgen, is het mogelijk dat we op een nieuwe datum een extra sessie organiseren.

VL LG NVIVO BASIS VOLZET

Basis = Wat kan ik met NVIVO?

  • Is NVIVO het juiste programma voor mijn kwalitatief onderzoek?
  • Is NVIVO gemakkelijk in gebruik en hoe installeren?
  • Kan ik samenwerken met NVIVO?
  • Wat zijn de basissteps om te werken met NVIVO: een project beginnen, importeren van documenten, coderen van kwalitatief onderzoek.

De vorming combineert vooraf opgenomen video’s waarin het NVIVO programma wordt gedemonstreerd met life online interactie. Tijdens de video’s kunnen vragen worden gesteld via de chatfunctie, aansluitend aan de video volgt nog een online vragenronde met alle deelnemers.

Waarom werken we met opgenomen video’s? Enerzijds om tijdens de online sessie zo vlot mogelijk te werken zonder op het laden van de programmasoftware te moeten wachten als die berekeningen maakt. Anderzijds biedt dit mogelijkheden om snel in te spelen op de individuele vragen van de deelnemers.)

Via dit inschrijvingsformulier kan u ook inschrijven op de sessie “NVIVO - Belangrijkste Tools” als u daar ook interesse voor heeft.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Ingrid Frenier

Lesgever

Ingrid Frenier is medewerker voor de operationalisering van de KPI’s onderzoek voor de Associatie KULeuven. Senior-researcher @ VIVES - , Bedrijfsmanagement, kwalitatief onderzoek over multidisciplinair samenwerken, vitaliteit bi werkgevers en hun digitaal welbevinden. Impactstudies over citymarketing, museumbezoeken en besturen van sportfederaties. Trainer certificaat van Kwalitatief onderzoeksoftware NVIVO.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4