Ga verder naar de inhoud

Praktische handvaten voor de ‘Perfecte Pitch’

5 juni 2023 - 09:00 — 12:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Leer het perfecte antwoord op de meest gestelde vraag over je idee, (onderzoeks)project of organisatie: ‘waar ben jij mee bezig?’ Belicht snel en duidelijk de waarde van je idee, organisatie, product of dienst. En geef altijd en overal de juiste boodschap mee.

Doelgroep: Iedereen met een idee of project om te pitchen.

PERFECT PITCH

Je krijgt praktische handvaten rond het opbouwen van een goede pitch. We starten met twintig minuten theorie. Daarna fietsen we door zes belangrijke vragen om te beantwoorden in elke pitch. Daarna maken we tijd voor individuele interactie met de deelnemers, onder meer om persoonlijke pitchvragen te beantwoorden. Na deze vorming ligt jouw perfecte pitch binnen handbereik – of heb je hem zelfs al in handen.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als medewerker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen voor de (eerste dag van een meerdaagse) vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be. Ziek of overmacht? Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever: ook dan wordt er geen kost aangerekend.

Bij afwezigheid zonder geldige reden of bij een te late annulering, geldt er een no show fee-kost van 50 euro per gemiste vorming. Bij meerdaagse vormingen, geldt de no show fee dus voor élke dag waarop je ongeldig afwezig bent of te laat annuleerde – let op: bij meerdaagse vormingen kan je alleen annuleren voor de volledige reeks t.e.m. drie werkdagen voor de start van dag 1; eens deelgenomen aan de eerste vormingsdag, kan je niet meer kosteloos annuleren voor de volgende vormingsdagen binnen de meerdaagse opleiding.

De no show fee vervalt altijd als je een geldig werkgeversattest hebt, of als je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen.

Na afloop ontvang je een attest van deelname.

VAN LOON BART

Lesgever

Bart Van Loon is een ondernemende improvisator uit België. Verder is hij openbare keynote-spreker, dansleraar, pianist en zelfverklaarde nerd. Zijn reis als ondernemer begon in 2005. Sindsdien zorgde hij voor de (mede)oprichting van een aantal ondernemingen. In 2008 deed hij mee aan zijn eerste pitching-wedstrijd. Sinds 2012 geeft hij pitching-workshops.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4