Ga verder naar de inhoud

Stoomcursus: een goed TETRA voorstel schrijven

9 november 2021 - 13:30 — 15:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: In deze sessie bekijken we de do’s and don’ts van een TETRA-proposal. Na de sessie kan je beter inschatten of je idee past binnen de TETRA-oproep en waarop je moet letten bij het uitschrijven van zo'n project. Je krijgt uitleg over de verschillende rubrieken en ook tips om ze logisch op te bouwen.

Doelgroep: Onderzoekers aan de hogescholen die voor het eerst een TETRA-project uitschrijven.

TETRA STOOMCURSUS

Tijdens de sessie gaan we planmatig aan het werk om jouw TETRA-voorstel goed uit te werken: Wanneer past je idee binnen de TETRA-oproep? Hoe organiseer je je voortraject? Hoe verzamel je de nodige data en content? Wat wordt precies gevraagd in de verschillende rubrieken en hoe kom je tot een logisch verhaal? En tot slot, hoe schrijf je een logisch werkplan uit en hoe bepaal je je taken en activiteiten?

Opgelet

Als onderzoeker aan de hogeschool is de sessie voor jou helemaal gratis. Voor ons niet, want als organisator vergoeden wij de lesgever. Kan je door omstandigheden dus niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan vijf werkdagen voor de vorming weten. Stuur hiervoor een mail naar lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij 50 euro kosten aan per gemiste sessie.

Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.

ELKE DENYS

Lesgever

Elke Denys is adviseur projectinitiatie binnen de dienst Onderzoek en Valorisatie van de VIVES Hogeschool. Daarvoor was ze aan de slag als onderzoeker binnen het expertisecentrum agro- en biotechnologie van VIVES. In haar vorige functie schreef ze enkele TETRA-voorstellen, in haar huidige functie ondersteunt en helpt ze onderzoekers die een TETRA-voorstel willen indienen.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4