Ga verder naar de inhoud

Presenteer je onderzoek met impact

1 december 2022 - 09:30 — 11:30
Online event
Gratis voor hogescholenmedewerkers
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Hoe geef je presentaties die blijven hangen? Tijdens deze workshop leer je er alles over.
We gaan samen aan de slag met jouw onderzoek. Je krijgt direct toepasbare tips en voorbeelden om gestructureerde presentaties in elkaar te boksen waar graag naar wordt geluisterd.

Doelgroep: Geen voorkennis nodig. Iedereen is welkom.

Impactful presentation

Hoe geef je presentaties die blijven hangen? Tijdens deze workshop leer je er alles over. We gaan we samen aan de slag met jouw onderzoek. Je krijgt direct toepasbare tips en voorbeelden om gestructureerde presentaties in elkaar te boksen waarnaar mensen graag luisteren.

Je krijgt antwoorden op vragen zoals:
• Hoe bouw je een presentatie op? Hoe start en eindig je?
• Hoe maak je een presentatie die iedereen begrijpt?
• Hoe krijg je een complex, gespecialiseerd onderwerp op één slide?
• Hoe hou je de aandacht vast van je publiek?
En veel meer…

Er is een kleine opdracht en videocursus ter voorbereiding van deze vorming, die we jou een dikke week voor de workshop bezorgen.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met 5 werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.

Toon Verlinden

Lesgever

Toon Verlinden is internationaal presentatiecoach en expert in wetenschapscommunicatie. Samen met Hans Van de Water richtte hij The Floor is Yours op, waarmee ze al duizenden onderzoekers trainden om effectieve presentaties voor te bereiden en te geven. Toon is ook wetenschapsjournalist en organisator van het Nerdland wetenschapsfestival.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4