Ga verder naar de inhoud

Vlog je onderzoek

16 februari 2022 - 10:00 — 11:30
Vlaamse Hogescholenraad — Ravensteingalerij 27 — 1000 Brussel
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Je maakt kennis met het fenomeen vloggen. En leert een aantrekkelijke video maken van je product of onderzoek.

Doelgroep: Onderzoekers met een smartphone en interesse in communicatie.

VLOGGEN

Via een vlog kan je de wereld bereiken! Een van de bekendste YouTube-sterren zijn filmpjes worden miljoenen keer bekeken. Zet je onderzoek dus in de kijker via een vlog.

In deze workshop gaan we dieper in op het maken van een vlog. Wat is een vlog en waarom zet je die best in? Hoe maak je een scenario, welke technische hulpmiddelen gebruik je en hoe monteer je alles achteraf?

Op het einde van deze workshop maken we samen een vlog die we gaan publiceren!

Opgelet

Als onderzoeker aan de hogeschool is de sessie voor jou helemaal gratis. Voor ons niet, want als organisator vergoeden wij de lesgever. Kan je door omstandigheden dus niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan vijf werkdagen voor de vorming weten. Stuur hiervoor een mail naar lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij 50 euro kosten aan per gemiste sessie.

Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.

VAN GAMPELAERE GENE

Lesgever

Gene Vangampelaere is opleidingscoördinator voor de opleidingen netwerk en systeembeheer en Cyber security binnen de cluster Information & Technology van Howest. Daarnaast maakt hij elke week een vlog over zijn leven en werk. En heeft hij ook een podcast over de stad Roeselare. Een echte multimediale technoloog dus!

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4