Ga verder naar de inhoud

Vlog je onderzoek

3 maart 2023 - 09:00 — 10:30
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Je maakt kennis met het fenomeen vloggen. En leert een aantrekkelijke video maken van je product of onderzoek.

Doelgroep: Onderzoekers met een smartphone en interesse in communicatie.

VLOGGEN

Via een vlog kan je de wereld bereiken. De filmpjes van een van de bekendste YouTube-sterren worden miljoenen keer bekeken. Zet je onderzoek dus in de kijker via een vlog.

In deze vorming gaan we dieper in op het maken van een vlog. Wat is een vlog en waarom zet je die best in? Hoe maak je een scenario, welke technische hulpmiddelen gebruik je en hoe monteer je alles achteraf?

Op het einde van deze vorming maken we samen een vlog die we gaan publiceren.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.

Na afloop ontvang je een attest van deelname.

VAN GAMPELAERE GENE

Lesgever

Gene Vangampelaere is verantwoordelijk voor de navormingen binnen de cluster Information & Technology van Howest. Daarnaast maakt hij regelmatig een vlog over zijn leven en werk. Een echte multimediale technoloog dus!

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4