Ga verder naar de inhoud
APH CAMPUS SPOOR NOORD

Practice makes perfect

Of je nu recht van de schoolbanken komt, of beslist hebt om opnieuw te gaan studeren: bij AP Hogeschool is er voor ieder wat wils. We hebben een brede waaier aan studierichtingen en opleidingstypes om uit te kiezen, zodat jij je opleiding perfect kan afstemmen op je eigen interesses en situatie.

Hoewel we veel ruimte bieden voor eigen accenten, krijg je in al onze opleidingen sowieso een flinke portie praktijk. Als hogeschool geloven we immers sterk in de kracht van ‘al doende leren’. Als AP-student zit je dus niet alleen met je neus in de boeken, maar breng je je kennis en skills meteen in praktijk tijdens labo’s, cases, simulaties, workshops, projecten en stages … in onze levensechte praktijklokalen én op de werkvloer zelf.

Als je op zoek bent naar een praktijkgerichte opleiding waarin je écht kan schitteren, dan is AP Hogeschool zonder twijfel the place to be.

Anaïs (25)
bachelor secundair onderwijs
APH GEZ

Laat zien wat in je zit!

Dat is wat we vragen van al onze studenten, alumni, medewerkers … Want wie je ook bent of wat je passie ook is: iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Hier zijn wij rotsvast van overtuigd. Dit zien wij ook dagelijks terug. Bij AP Hogeschool willen we jou graag de nodige ondersteuning en inspiratie bieden om persoonlijk te groeien en je talenten maximaal te ontwikkelen (en benutten).

Bij AP draait het dan ook om wat je doet en wat je kan. Onze AP-community telt meer dan 14.000 studenten en 1.500 medewerkers met uiteenlopende achtergronden. Als actief pluralistische hogeschool streven we samen naar een open community waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn, en zichzelf maximaal kan ontplooien op professioneel én persoonlijk vlak.

Laat je nooit vertellen wat er wel of niet in je zit: daar kom je zelf wel achter! Ontdek op je eigen tempo waar jouw talenten liggen en laat ze dan maar zien.

APH 1 STUD

Samen sterk

In het hoger onderwijs wordt er best wat verantwoordelijkheid en discipline van je verwacht. Maar bij AP Hogeschool sta je er zeker niet alleen voor. Iedere student is anders en sommigen hebben nu eenmaal een beetje meer ondersteuning nodig om te kunnen verder studeren en/of een diploma te behalen. Daarom zet AP sterk in op persoonlijk contact en brede begeleiding op maat. Een flexibel traject, een aangepast statuut, een financieel duwtje in de rug …

Bij AP heb ik gemerkt dat het zelfs in een onderwijsinstelling met meer dan 14.000 studenten mogelijk is om iedereen zijn eigen identiteit te laten bewaren en zoveel mogelijk de vrijheid te bieden om z’n eigen persoonlijkheid te uiten.

Veel studenten zijn nog steeds terughoudend om extra ondersteuning te vragen. Maar hulp vragen betekent niet per se dat je zwak bent, en een buis betekent niet per se dat je er totaal niks van kan. Heel wat studenten die met hindernissen worden geconfronteerd denken vaak dat er geen andere keuze rest dan te stoppen. Dat is enorm spijtig, want vaak zijn er wel oplossingen.

APH RADIO

Ook graag bij AP Hogeschool studeren?

Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze website en/of één van onze vele infomomenten, zodat je verder kan kennismaken met onze opleidingen, campussen en AP’ers. Tot snel!

Als je de verhalen hoort over het hoger onderwijs verwacht je dat het allemaal veel afstandelijker zal zijn, maar dat gevoel heb ik bij AP nooit gehad. Het contact verloopt heel persoonlijk en de band met mijn lectoren is net zo goed als in het middelbaar.

Wil jij onze collega worden?

Onze hogeschool is boeiend, uitdagend en altijd in verandering, Je voelt de energie echt bruisen. Duik je graag mee in de wereld van onze hogeschool en onze studenten? Dat snappen we. Want wij werken hier ook met veel plezier en flexibileit en leuke collega's.

Verrekijker
13
Openstaande vacatures aan
AP Hogeschool
Toon mij de vacatures