Ga verder naar de inhoud

Administratief medewerker dienst onderzoek

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds

Functieomschrijving

Taakomschrijving

Ben jij geboeid door administratieve uitdagingen en zoek je een fijn team waar je jouw talenten volop kan benutten? Zin in een afwisselende job in een werkomgeving met maatschappelijke impact

?

Onze dienst onderzoek zoekt een enthousiaste college die hen bijstaat in de verschillende administratieve processen. We denken daarbij o.a. aan het in goede banen leiden van diverse interne beslissingsflows, klassement en archivering, bijhouden van agenda's, ondersteuning van de onderzoeksraad en het registreren van kennisdiffusie. Daarnaast verzorg je de praktische organisatie van onze teamvergaderingen.

Maar daar stopt het niet. Je treedt ook op als onze geheime wapen in het projectmanagement. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van planning tot uitvoering.

Bovendien ben je als logistiek genie de drijvende kracht achter onze interne en externe evenementen. Van het I Love Science Festival tot onze jaarlijkse onderzoeksdag, jij zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 7000 studenten in een 45-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.
We bieden je een boeiende, afwisselende job waar engagement, respect, openheid, empowerment en integriteit centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Profiel

We werken meer en meer hybride, dus om alles zowel van thuis uit als op de campus vlot te laten lopen zijn degelijke IT-skills een must. Als Brusselse hogeschool met internationale ambities verwachten we een zekere meertaligheid van onze collega’s. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans, Engels of een andere taal is dan ook een grote meerwaarde. Onverwachte wendingen scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.
Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

 • T

  eamplayer

  C

  onstructief samenwerken staat centraal in alles wat je doet. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Ook al zit het team niet altijd samen op dezelfde campus, jij zorgt voor verbinding en behoudt het team-gevoel.

 • D

  igital skills

  Je werkt vlot met Word, Excel en SharePoint. Je leert gemakkelijk werken met nieuwe digitale programma’s en draagt bij aan de verdere digitalisering van onze dienstverlening.

 • N

  auwgezet

  Je hebt oog voor detail en werkt steeds ordelijk en accuraat.

 • O

  rganisatietalent

  Je werkt planmatig en resultaatsgericht. Deadlines halen en onverwachte zaken managen, geven jou enkel meer drive. Ook op drukke momenten blijf je stressbestendig, kan je prioriteiten stellen en houd je het hoofd koel. Je blijft kalm en oplossingsgericht als er iets fout loopt.

 • F

  lexibel

  Je toont veranderingsbereidheid als de situatie dat vraagt.

 • Kennis

  Je hebt kennis van (of bent bereid om bij te leren rond) financieel-administratieve processen m.b.t. onderzoeksprojecten. Je hebt ervaring met projectmanagement.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een

bachelor- of graduaatsdiploma.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van

NARIC

toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van

artikel V 106 en V 107

van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon

  – je wordt betaald binnen het barema 581 (B11), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende

  link

  .

 • Loon naar ervaring

  - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie

  – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen. Een deel hiervan zet je sowieso jaarlijks in tijdens onze collectieve zomersluiting tussen 21 juli tot 15 augustus, de rest kies je in overleg met je leidinggevende.

 • Flexibiliteit

  – naast glijdende werkuren voorzien we ook de mogelijkheid om tot max. 3 dagen per week te flexwerken, afhankelijk van je opdrachtpercentage en de afspraken binnen je dienst.

 • Woon-werkverkeer

  – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

 • Lerarenkaart

  – met een heleboel

  voordelen

 • Resto

  – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

 • Brussel

  – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet:

Functie: Contractueel bediende
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: Administratief bediende
Vereist niveau: Bachelor of graduaatsdiploma
Werkervaring: Niet van belang
Volume: 50%
Duur: Je start zo snel mogelijk met een tijdelijk contract tot 31/12/2024.
Afsluitdatum: 09/07/2024


Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite

https://ses.ehb.be

.
Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.
Op 9/07/2024 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.
Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland in de namiddag van 15/07/2024, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Dit gesprek kan live of online doorgaan, meer informatie krijg je wanneer je uitgenodigd wordt.

Erasmushogeschool Brussel

Andere vacatures bij Erasmushogeschool Brussel

Coördinator Werkplekleren(stage) & communicatie(praktijk)lector (45%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Lector Psychologie (50%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Administratief medewerker dienst onderzoek

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Coördinator Medialab Brussels (50%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Onderwijsontwikkelaar (50%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Administratief medewerker bij de dienst facility (100%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Voltijds
Vacature bekijken