Ga verder naar de inhoud

Facilitair verantwoordelijke (100%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Voltijds

Functieomschrijving

Taakomschrijving

Op zoek naar een job met afwisseling en verantwoordelijkheid? Beschik je over people skills, assertiviteit en een klantgerichte houding? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Onze campussen

Kanal

en

Bloemenhof

zoeken een gedreven facilitair coördinator. Hierbij word je het eerste aanspreekpunt voor collega’s en los je elk probleem op samen met onze interne of externe techniekers. Je waakt bovendien over de netheid van jouw campussen zodat onze studenten op een aangename plek hun lessen kunnen volgen.
Dit doe je uiteraard niet alleen, je wordt hierbij ondersteund door de ervaren collega’s van de centrale dienst Facility. Samen werken jullie aan het in goede staat houden van de site en aan de toekomst op facilitair vlak.
Concreet maken volgende verantwoordelijkheden deel uit van je takenpakket:

·

de dagelijkse leiding van het poetspersoneel en de klusjesmannen;

·

de dagelijkse opvolging facilitair beheer van de site in al zijn aspecten;

·

het opstellen van prijsvergelijkingen (zowel leveringen als diensten als kleine werken);

·

de organisatie van kleine herstellingswerken;

·

technische assistentie bij verhuis en events;

·

de assistentie van de ingenieurs en architecten van de dienst bij de grotere projecten.
Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.
We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Profiel

We werken meer en meer hybride, dus om alles zowel van thuis uit als op de campus vlot te laten lopen zijn degelijke IT-skills een must. Als Brusselse hogeschool met internationale ambities verwachten we een zekere meertaligheid van onze collega’s. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans, Engels of een andere taal is dan ook een grote meerwaarde. Onverwachte wendingen zoals de coronapandemie scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.
Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·

Coachend leidinggeven

-

Je motiveert jouw medewerkers om initiatief te nemen en combineert vertrouwen en autonomie met een heldere, duidelijke aansturing. Je vertrekt vanuit een waarderend personeelsbeleid en geeft ruimte voor experimenteren in een veilige werkomgeving. Je werkt faciliterend en coachend, stelt je vertrouwen in de professionaliteit van de collega’s en zorgt voor toegang tot professionaliseringsmogelijkheden.

·

Communicatief

Je communiceert vlot, duidelijk en correct, zowel naar collega’s als leveranciers. Je kan assertief zijn wanneer het nodig is en kan je ook vlot uitdrukken in het Frans.

·

Teamplayer

-

Ook al zitten jullie niet altijd samen op dezelfde campus, je werkt graag en goed samen met jouw team, de hele dienst facility en andere collega’s. Ook op afstand weet je te verbinden en een team-gevoel te behouden.

·

ICT

-

Een goede praktische kennis van Office-applicaties is noodzakelijk.

·

Planmatig

-

Je hebt een talent voor organisatie. Deadlines halen en onverwachte zaken managen geven jou enkel meer drive. Ook op drukke momenten blijf je stressbestendig, kan je prioriteiten stellen en houd je het hoofd koel. Je blijft kalm en oplossingsgericht als er iets fout loopt.

·

Nauwgezet

-

Je hebt aandacht voor de opmaak van nauwkeurige en ordelijke dossiers.

·

Flexibel

-

Je wisselt niet enkel vlot tussen verschillende taken, je bent ook flexibel ingesteld als het op werktijd aankomt. Je maakt er geen probleem van om indien het nodig is later te blijven of vroeger te beginnen. Als het nodig is neem je ook taken op die buiten je functieomschrijving vallen.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een

professionele bachelor of graduaatsdiploma.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van

NARIC

toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van

artikel V 106 en V 107

van de Codex Hoger Onderwijs.

Salarisschaal

·

Aantrekkelijk loon

– je wordt betaald binnen het barema

5

92, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende

link

.

·

Loon naar ervaring

- naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

·

Vakantie

– je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen. Een deel hiervan zet je sowieso jaarlijks in tijdens onze collectieve zomersluiting tussen 21 juli tot 15 augustus, de rest kies je in overleg met je leidinggevende.

·

Flexibiliteit

– naast glijdende werkuren voorzien we ook de mogelijkheid om tot max. 3 dagen per week te flexwerken, afhankelijk van je opdrachtpercentage en de afspraken binnen je dienst.

·

Woon-werkverkeer

– volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

·

Lerarenkaart

– met een heleboel

voordelen


·

Resto

– je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

·

Brussel

– een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Opmerkingen

Concreet


Functie:

Contractueel bediende

Departement:

Centrale administratie

Aard tewerkstelling:

Administratief bediende

Vereist niveau:

Bachelor of graduaatsdiploma
Werkervaring: 1 tot 3 jaren

Volume:

100%

Duur:

Je start zo snel mogelijk met een contract tot 31 december 2023. In eerste instantie start je met een contract van bepaalde duur, dat geldt voor iedereen bij EhB. Na een positieve evaluatie kan dit verlengd worden en wordt een contract van onbepaalde duur mogelijk. We zoeken een collega die op lange termijn onze hogeschool versterkt.

Afsluitdatum:

16/09/2022

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite

https://ses.ehb.be

.

Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite

. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie.

Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op

16/09/2022 wordt de vacature afgesloten

. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland op

23/09/2022

, h

oud hier alvast rekening mee in je agenda. Dit gesprek kan live of online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.
Nog een datum voor je agenda: op 24/10/2022 organiseren we een hogeschoolbrede onthaaldag voor alle nieuwe medewerkers. Je leert hier meer over de hogeschool en centrale diensten, en je leert er je nieuwe collega’s beter kennen tijdens een gezellige broodjeslunch.

Erasmushogeschool Brussel

Andere vacatures bij Erasmushogeschool Brussel

0pleidingshoofd Podium- en Eventtechnieken (40%) RITCS & KCA

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Praktijklector Professionele Bachelor in de Audiovisuele Kunsten (20%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Lector Academische Bachelor en Master Audiovisuele Kunsten in Regie (50%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Landschapsarchitect (70% - opsplitsbaar)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken