Ga verder naar de inhoud

Gastprofessor Networks IoT (60u)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds

Functieomschrijving

Taakomschrijving

Wil je meewerken aan een met intelligente sensoren verbonden wereld? In onze IoT-opleiding leren de studenten werken met deze slimme sensoren en devices die aan de basis liggen van deze snelgroeiende wereld. Ben jij een hands-on probleem oplosser? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig IoT-talent?
Dan ben jij de geknipte gastprofessor om zijn/haar schouders mee te zetten onder de verdere uitbouw van de graduaten Elektromechanische Systemen en Internet of Things
De focus ligt op het samenbrengen van de verschillende onderdelen van een IoT-systeem. Je verdiept studenten in embedded systemen, de typische communicatieprotocollen (LoRa, Nb-IOT, Zigbee, Sigfox, BLE, …), dataprotocollen (MQTT, REST, SOAP, JSON, ..) en het integreren van de verschillende IT-onderdelen tot een werkend IoT-systeem.
Je bent verantwoordelijk voor de volgende opleidingsonderdelen in de graduaatsopleiding Internet of Things :
- Hoor- en werkcolleges en practica Networks III : De student leert een IOT-netwerk opstellen en configureren en de belangrijkste elementen van beveiliging. Er wordt dieper ingegaan op de IoT-specifieke netwerken en dataprotocollen.
Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?
Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills

Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

·

Didactische vaardigheden -

Ervaring binnen de nieuwe onderwijsmethodes en onderwijs op afstand zijn een meerwaarde.

·

Inlevingsvermogen -

Je probeert je blik te verruimen naar de leefwereld van onze studenten en integreert de gepaste onderwijstechnieken en -middelen.

·

ICT -

Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools.

·

Teamplayer -

Je werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs teamwerk is.

·

Ervaring -

Ervaring met het doceren van IT technische inhouden in het hoger onderwijs zijn een pluspunt

·

Leergierig -

Je bent bereid om je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken in functie van de professionele noden. Je bent bereid je bij te scholen in materies die verband houden met je vakgebied.

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma secundair onderwijs, een

bachelor- of masterdiploma in een IT-gerelateerde richting. Kennis van netwerk en datacommunicatieprotocollen zijn een vereiste. Ervaring met IoT-specifieke netwerken zijn een meerwaarde

.
Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Salarisschaal

·

Aantrekkelijk loon

– je wordt betaald binnen het barema

316 (indien diploma secundair onderwijs) of 502 (indien bachelor- of masterdiploma)

, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende

link

.
· Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding
· Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
· Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt

Opmerkingen

Concreet


Functie: Contractueel
Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie
Aard tewerkstelling: Gastprofessor
Vereist niveau: Diploma secundair onderwijs, Bachelor of Master
Volume: 60u
Onderwijstaal:

Nederlands
Duur:

01/11/2021 - 30/09/2022

Afsluitdatum:

17/10/2021

Overtuigd?

Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.
Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze functie.

Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op

17/10/2021

wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.
Ben jij onze match, dan nodigt de selectiecommissie je uit voor een gesprek. Voor deze functie staat dit gepland

gepland in de week van 18 of 25 oktober 2021

, houd hier alvast rekening mee in je agenda. Omwille van de coronacrisis kan je gesprek online doorgaan, meer informatie krijg je per mail wanneer je uitgenodigd wordt.

Erasmushogeschool Brussel

Andere vacatures bij Erasmushogeschool Brussel

(Praktijk)lector Mobile Development (15%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Gastprofessor Scripting (60u)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Lector Verpleegkunde (10%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Lector/praktijklector Verpleegkunde (40% – opsplitsbaar

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Deeltijds
Vacature bekijken

Medewerker Financiën Studentenvoorzieningen (100%)

Erasmushogeschool Brussel | Brussel | Voltijds
Vacature bekijken