Ga verder naar de inhoud
A total of 15 items found.
ROMMEL Evenementen

Workshop online zelfreflectietool regionale meerwaarde van hogescholen

online

Test jij mee de zelfreflectietool 'regionale meerwaarde van hogescholen' ontdekken? Zo zit je mee op de eerste rij wanneer de tool wordt gelanceerd.

Meer info & inschrijven
GREEN DEAL Evenementen

Matchmaking Event: Green Deal Anders verpakt.

online

Op woensdag 30 juni organiseren de Vlaamse Hogescholenraad - Blikopener, OVAM, VIL, Comeos, Fevia Vlaanderen en DETIC via Conversation Starter een Matchmaking Event. Verpakkingen zijn belangrijk. Toch zijn niet alle verpakkingen even noodzakelijk en kunnen producten ook anders worden verpakt.

Meer info & inschrijven
Tex Stream 2023 Evenementen

Open Labodag TexStream 2023

FTI Lab
Meer info & inschrijven
DIGITALIZERING 01 Evenementen

Matchmaking Event: Blikopener versterkt jouw digitalisering

online

Op dinsdag 14 september organiseren de Vlaamse Hogescholenraad - Blikopener samen met Verso en Groeilabz een matchmaking event Digitalisering via Conversation Starter. Pitch zelf of doe inspiratie op en ervaar hoe samenwerking kan bijdragen tot nieuwe oplossingen.

Meer info & inschrijven
Beleidsdomeinen Evenementen

Brave & safe spaces voor jongeren

Campus Kantienberg

In dit rondetafelgesprek stellen we het onderzoeksproject voor van Denoix Kerger en Reyhan Görgöz naar Safe spaces. We kaderen de evolutie die dit concept doorgemaakt heeft tijdens het project.

Meer info & inschrijven
GLOBAL Evenementen

Global Engagement in Higher Education: Roadmapping sustainable international cooperation

LUCA - Campus Narafi

On Friday, 22 October 2021, de Vlaamse Hogescholenraad, the Council of Flemish Universities of Applied Sciences and Arts (UASA's), invites you to the 4th Global Minds Conference in Brussels. We are convinced your attendance will be an great asset to this unique conference.

Meer info & inschrijven
CHATGPT Evenementen

Inclusieve teksten schrijven met AI

Campus Kantienberg

Informatie en advies geven over hoe ze ChatGPT best gebruiken om teksten te schrijven én daarbij rekening houden met sensitieve communicatie.

Meer info & inschrijven
VERBINDING 02 Evenementen

STUVO-congres: verbinding valt niet uit de lucht

Zebrastraat

Het thema van congres van de studentenvoorzieningen van de Vlaamse hogescholen is dit jaar: ‘Sociale cohesie’. Hoe brengen we studenten terug dichter bij elkaar? Hoe creëren we ontmoeting? En welke rol nemen de studentenvoorzieningen en de hogescholen hierin op?

Meer info & inschrijven
Vlhora onderwijs Evenementen

Veerkrachtig leiderschap in onderwijs

Campus Sint-Amandsberg

Leidinggevenden inspireren om strategisch én congruent in te zetten op medewerkersbeleid om zo veerkracht te ontwikkelen.

Meer info & inschrijven
Palestine Evenementen

Decolonizing Palestine: Conversations after the Unity Intifada

Interuniversity Lecture Caravan, realised with the support of VLIR-UOS within the Global Minds programme, will highlight connections, power structures and agency between Belgium and Palestine.

Meer info & inschrijven
EEN WIT BLAD 04 Evenementen

Een wit blad: congres van de Vlaamse Hogescholenraad

Zebrastraat

De toekomst van ons onderwijs en onze studenten vraagt om nieuwe ideeën. Ongeremd en zonder taboes. We presenteren je een wit blad. Brainstorm mee op vrijdag 16 september 2022 op het inspiratiecongres van de Vlaamse Hogescholenraad.

Meer info & inschrijven
DROOGZWEMMEN Evenementen

Inspiratiedag "Werkplekleren in het hoger onderwijs"

Campus Kantienberg

Een beroepsgerichte opleiding volgen zonder het beroep in de praktijk te ervaren is als zwemmen op het droge. Werkplekleren en duale vormen van leren zijn niet meer weg te denken in het hoger onderwijs. Hoe pak je dit aan als onderwijsinstelling, docent en bedrijf?

Meer info & inschrijven
Vlhora studeren1 Evenementen

Dag van de onderzoeksondersteuner

Karel de Grote Hogeschool - Campus Zuid

Op dinsdag 28 maart steken collega’s uit de 13 Vlaamse hogescholen de koppen samen om kennis en ervaring uit te wisselen rond onderzoeksondersteuning: van best practices tot thematafelgesprekken.

Meer info & inschrijven
2023 ART KKINDEREN GR KANSEN Evenementen

Samen naar grote onderwijskansen. Aan de slag met meertaligheid in het onderwijs

Herman Teirlinckgebouw

Meertaligheid op school is momenteel brandend actueel. Op de gratis studiedag van Kleine Kinderen, Grote Kansen op 1 maart kan je je verdiepen in dit onderwerp!

Meer info & inschrijven
TT ONTBIJT PXL Evenementen

Op een heel laagdrempelige manier een klare kijk op klanten krijgen?

Xior toren - zaal De Dialoog

Naast een lekker ontbijt staat een boeiend gesprek op de agenda over hoe bedrijven gestimuleerd kunnen worden om (meer) onderbouwd te ondernemen op vlak van klanten.

Meer info & inschrijven