Ga verder naar de inhoud
Vlhora werken3

Werken

Een hogeschoolomgeving is boeiend, uitdagend en altijd in verandering. Je voelt de energie echt bruisen. Duik je graag mee in de wereld van onze hogescholen en studenten? Dat snappen we. Want wij werken hier ook, met veel plezier én flexibiliteit én leuke collega's.

Op zoek naar een job met voldoening? Welkom aan de hogeschool.

EHB_PBA

De hogeschool als werkomgeving

Je werkt hier aan onderwijsopdrachten en begeleidt jongeren en volwassenen zo naar meer kansen en succes op de arbeidsmarkt. Je ontwikkelt ook praktijkgerichte innovaties voor de ondernemingen, de overheden en de maatschappij via onze onderzoeks- en innovatie(O&I)-activiteiten. Bovendien krijg je de kans om samen te werken met (inter)nationale ondernemingen en organisaties. En kan je via de samenwerkingen en de O&I-activiteiten continu je vakkennis up-to-date houden en specialiseren.

Verrekijker

Een job aan een hogeschool

Deel je de ambitie om ervoor te zorgen dat onze studenten vakbekwame én geëngageerde mensen worden? Met onderwijspraktijk als oriëntatie en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek als fundering? Durf je doorzetten om hén te laten excelleren?

Jobs aan de Vlaamse hogescholen zijn gegeerd. Dankzij onze goede reputatie als werkgever. Dankzij de vele functie- en groeimogelijkheden. Dankzij onze menselijke omgang met elkaar.
Zin om bij ons te komen werken als lesgever, onderzoeker, manager, technische of administratieve kracht?

Solliciteer nu

Selecteer jouw regio, jobtype of hogeschool. Of typ de job van jouw dromen. En zie welke vacatures naar boven komen.

(Praktijk)Lector voor Bachelor- en Graduaatsopleidingen Informatica

Odisee, de co-hogeschool | Brussel | Voltijds
Vacature bekijken

Medewerker leven lang leren

Hogeschool West-Vlaanderen | Kortrijk | Voltijds
Vacature bekijken
115
openstaande vacatures