Ga verder naar de inhoud

Hogeschool als werkomgeving

Een hogeschool lijkt wel een miniversie van de samenleving. Boeiend, dynamisch, altijd in verandering. Je voelt de energie gewoon bruisen. Duik je graag mee in de wereld van onze hogescholen en studenten? Dat snappen we. Want wij werken hier ook, met veel plezier – én flexibiliteit én uitdaging én leuke collega's én én én.

Vlhora werken3
GELIJKE KANSEN

Aantrekkelijk voor iedereen

Lesgever, onderzoeker, manager, technische of administratieve kracht? De hogeschool staat gekend om haar goede reputatie als werkgever, voor gelijk welke functie. Je krijgt flexibele uren, ruimte om door te groeien of net wat minder te werken. Je hebt ook een leuk contact met collega's en studenten. Dat allemaal in een frisse, dynamische omgeving. En je kan er met iedereen over babbelen, want iedereen kent de hogeschool.

EXPERTISEDOMEINEN

Voordelen voor docenten en onderzoekers

Je verdiept je in je eigen interessegebied en werkt mee aan de professionalisering van onze opleidingen. Je krijgt inspraak en er wordt ook echt naar jou geluisterd. Je werkt zowel zelfstandig als samen met jouw collega's of studenten. Daarnaast word je ondersteund om evidence-based te werken en krijg je toegang tot heel wat databanken en andere informatie.

Deel je onze ambitie om studenten te begeleiden naar vakbekwame én geëngageerde mensen? Met praktijk in het aangeboden onderwijs als oriëntatie en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek als fundering? Durf je doorzetten om hén te laten excelleren? Kijk dan snel of er tussen deze vacatures ergens een job voor jou schuilt.

Hoor je het liever van een medewerker zelf?

"Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn onderwijsopdrachten. Je stuurt jongeren en volwassenen richting succes en nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. De onderzoeks- en innovatieactiviteiten laten me dan weer toe om praktijkgerichte innovaties te ontwikkelen. Zowel voor ondernemingen als voor overheden en de maatschappij. Bovendien kan ik samenwerken met (inter)nationale ondernemingen en organisaties. En ik houd mijn vakkennis continu up-to-date of verdiep ze zelfs dankzij boeiende samenwerkingen en onderwijs en innovatie-activiteiten."

Vlhora werken2

Werken aan een hogeschool?

Wij zoeken wel altijd iemand als jou: ambitieus, geëngageerd, vakbekwaam. En enthousiast natuurlijk. Ga ervoor!