Ga verder naar de inhoud

Als Industrieel Ingenieur Electromechanica zit het analytisch denken haar in het bloed. Bovendien houdt ze van organiseren en heeft ze een passie voor het op weg helpen van mensen, ondernemingen en organisaties.

Ze bouwt sinds 2019 intensief mee aan het project Blikopener en zet dagelijks het praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek van de hogescholen dagelijks in de kijker via LinkedIn.

Ze is een kei in lobbywerk en vertegenwoordigt de hogescholen in verschillende externe werkgroepen. Ze staat op de barricades voor de hogescholen, maar ook voor haar gezin waar ze zowel de zorg heeft voor haar vier kinderen als voor haar ouders.

Gesandwicht tussen twee generaties die elk hun eigen aandacht en aanpak nodig hebben, blijft er niet veel tijd meer over voor hobby’s. Tenzij lezen dan, vooral over haar eigen vak. Ria hoopt ooit weer te gaan pottenbakken. Als doener die altijd maar vooruit wil, zal haar dat wellicht ook lukken.

Ze streeft naar de erkenning van de hogescholen als volwaardige partner in onderzoek en innovatie en kijkt graag na het realiseren van haar doelstelling op Vlaams niveau, over het muurtje naar de internationale dimensie ervan.