Ga verder naar de inhoud

Geef jouw presentatieskills een boost

12 december 2022 - 09:00 — 10:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: In deze vorming leer je krachtige presentaties maken die het publiek aanspreken. Spoiler alert: het is belangrijk om een verhaal te vertellen en emoties te creëren.

Doelgroep: Iedereen die krachtige presentaties wil maken voor een publiek

PRESENTEREN

Tijdens deze vorming leer je hoe je krachtige presentaties kan maken die het publiek aanspreken. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en om emoties te creëren. En hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.


Na afloop ontvang je een attest van deelname.

Lesgever

Google Digitaal Atelier levert een lesgever voor deze vorming aan.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4