Ga verder naar de inhoud

Geef jouw presentatieskills een boost

13 september 2024 - 09:00 — 10:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: In deze vorming leer je krachtige presentaties maken die het publiek aanspreken. Spoiler alert: het is belangrijk om een verhaal te vertellen en emoties te creëren.

Doelgroep: Iedereen die krachtige presentaties wil maken voor een publiek

PRESENTEREN

Tijdens deze vorming leer je hoe je krachtige presentaties kan maken die het publiek aanspreken. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en om emoties te creëren. En hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als medewerker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen voor de (eerste dag van een meerdaagse) vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be. Ziek of overmacht? Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever: ook dan wordt er geen kost aangerekend.

Bij afwezigheid zonder geldige reden of bij een te late annulering, geldt er een no show fee-kost van 50 euro per gemiste vorming. Bij meerdaagse vormingen, geldt de no show fee dus voor élke dag waarop je ongeldig afwezig bent of te laat annuleerde – let op: bij meerdaagse vormingen kan je alleen annuleren voor de volledige reeks t.e.m. drie werkdagen voor de start van dag 1; eens deelgenomen aan de eerste vormingsdag, kan je niet meer kosteloos annuleren voor de volgende vormingsdagen binnen de meerdaagse opleiding.

De no show fee vervalt altijd als je een geldig werkgeversattest hebt, of als je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen.

Na afloop ontvang je een attest van deelname.

Lesgever

Google Digitaal Atelier levert een lesgever voor deze vorming aan.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4