Ga verder naar de inhoud

Ga viraal met je onderzoeksvideo, take 1!

10 mei 2021 - 13:00 — 15:30
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Doelstelling: Ontwikkel een eigen video strategie en leer hoe je zelf met video aan de slag gaat.

Doelgroep: Voor wie begrepen heeft dat video het medium van de toekomst is en de eerste stappen wil zetten in contentcreatie. Voor wie meer wil weten over videomarketing.

2021_VL_VIDEO

Tijdens de workshop 'Aan de slag met videocontent' hebben we het over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert je video strategie te ontwikkelen, krijgt een introductie tot Video Analytics en we delen een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf met videocontent aan de slag kan.

Tijdens 'Aan de slag met videomarketing' leer je meer over YouTube en krijg je een aantal handige tips & tricks mee waarmee je zelf met video aan de slag kan.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

DW Logo BE NL Vert Colour

Lesgevers

Google Digitaal Atelier biedt 27 verschillende workshops én persoonlijke coachingsessies - in drie talen, gratis en voor iedereen toegankelijk en werkt hiervoor samen met gereputeerde marketeers uit heel België.

Het Atelier maakt deel uit van Grow with Google, een initiatief dat mensen helpt een baan te vinden, carrière te maken, en hun bedrijf te laten groeien. Meer recent zet het Atelier zich in om het economisch herstel te helpen versnellen door middel van onze technologie, tools en training, zodat alle lokale bedrijven en gemeenschappen sterker, sneller en veerkrachtiger kunnen worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4