Ga verder naar de inhoud

Innoveren met design thinking

17 mei 2021 - 09:30 — 10:30
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Doelstelling: Leer probleemoplossend denken vanuit de benadering van design thinking.

Doelgroep: Voor al wie problemen op een innovatieve manier wil aanpakken.

2021_VL_DESIGN_COACH

09:30 - 10:30 In deze workshop, Innoveren met design thinking, maak je kennis met het framework van Design Thinking. Design Thinking is een benadering die creativiteit en structuur combineert om grote problemen op te lossen. Je leert hoe je het aangereikte framework kan gebruiken om het hele jaar door leuke en zinvolle projecten uit te bouwen.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

DW Logo BE NL Vert Colour

Lesgevers

Google Digitaal Atelier biedt 27 verschillende workshops én persoonlijke coachingsessies - in drie talen, gratis en voor iedereen toegankelijk en werkt hiervoor samen met gereputeerde marketeers uit heel België.

Het Atelier maakt deel uit van Grow with Google, een initiatief dat mensen helpt een baan te vinden, carrière te maken, en hun bedrijf te laten groeien. Meer recent zet het Atelier zich in om het economisch herstel te helpen versnellen door middel van onze technologie, tools en training, zodat alle lokale bedrijven en gemeenschappen sterker, sneller en veerkrachtiger kunnen worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4