Ga verder naar de inhoud

Boost jouw profiel en project met LinkedIn

23 januari 2023 - 13:30 — 16:00
10 februari 2023 - 09:30 — 12:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Je leert je profiel en project boosten door LinkedIn slim in te zetten, via het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content). Je werkt hands-on: van een social proof-profiel en goede posts maken tot bouwen aan en in interactie gaan met een sterk netwerk. We creëren samen een duurzame LinkedIn-strategie.

Doelgroep: Elke professional (beginner of gevorderd) die meer uit zijn LinkedIn wil halen en meer publiek wil bereiken.

LINKEDIN
volzet

LinkedIn is belangrijk in de zakelijke markt. Je bereikt er in België meer dan vier miljoen professionals. Een sterk LinkedIn-profiel werkt als een magneet. Maar daarnaast moet je ook nog je publiek bereiken en vertrouwen inboezemen.

In deze vorming leer je LinkedIn professioneel gebruiken. Je gaat heel praktisch aan de slag en krijgt antwoorden op vragen als: Hoe maak ik mijn LinkedIn-profiel en -activiteiten social proof? Hoe bouw ik mijn netwerk uit? Hoe post ik best? En hoe ga ik in gesprek met mijn netwerk?

De vorming bestaat uit twee sessies. In de eerste sessie ‘Boost your brand & network’ ontdek je hoe je gezien en gevonden wordt op LinkedIn. Je bouwt je eigen LinkedIn-brand uit (Identiteit, Netwerk, Content), optimaliseert je persoonlijke pagina en maakt een profiel dat aandacht trekt en vertrouwen schept. Daarnaast leer je een kwalitatief netwerk onderhouden en gericht uitbreiden.

De tweede sessie ‘Boost your social selling & content’ zoomt in op je publiek en posts. Je leert waar je je doelpubliek vindt, hoe je ze bereikt met waardevolle content en hoe je jouw connecties omtovert tot ambassadeurs. Je krijgt algoritmehacks die zorgen voor nog meer relevant bereik. En hoort welke content jouw publiek aanspreekt en overtuigt (van thought-leadership expertise tot Q&A).

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.


Na afloop ontvang je een attest van deelname.

ERENDIZ ATIS

Lesgever

Erendiz Ates, trainer en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt professionals groeien met een sterke LinkedIn-strategie en een authentieke social branding: twee krachtige tools voor je persoonlijke visitekaartje. Met zijn kennis en aanpak, gidst hij jou naar meer succes. Hij organiseert ook LinkedIn Masterclasses en geeft keynotes als LinkedIn-ambassadeur.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4