Ga verder naar de inhoud

Boost je profiel en project met LinkedIn

10 september 2024 - 10:00 — 12:15
17 september 0224 - 10:00 — 12:15
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Elke professional (beginner of gevorderd) die meer uit zijn LinkedIn wil halen en meer publiek wil bereiken.

Doelgroep: Je leert je profiel en project boosten door LinkedIn slim in te zetten, via het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content). Je werkt hands-on: van een social proof-profiel en goede posts maken tot bouwen aan en in interactie gaan met een sterk netwerk. We creëren samen een duurzame LinkedIn-strategie.

VL LINKEDIN
volzet

LinkedIn is belangrijk in de zakelijke markt. Je bereikt er in België meer dan vier miljoen professionals. Een sterk LinkedIn-profiel werkt als een magneet. Maar daarnaast moet je ook nog je publiek bereiken en vertrouwen inboezemen.

In deze vorming leer je LinkedIn professioneel gebruiken. Je gaat heel praktisch aan de slag en krijgt antwoorden op vragen als: Hoe maak ik mijn LinkedIn-profiel en -activiteiten social proof? Hoe bouw ik mijn netwerk uit? Hoe post ik best? En hoe ga ik in gesprek met mijn netwerk?

De vorming bestaat uit twee sessies. In de eerste sessie ‘Boost your brand & network’ ontdek je hoe je gezien en gevonden wordt op LinkedIn. Je bouwt je eigen LinkedIn-brand uit (Identiteit, Netwerk, Content), optimaliseert je persoonlijke pagina en maakt een profiel dat aandacht trekt en vertrouwen schept. Daarnaast leer je een kwalitatief netwerk onderhouden en gericht uitbreiden.

De tweede sessie ‘Boost your social selling & content’ zoomt in op je publiek en posts. Je leert waar je je doelpubliek vindt, hoe je ze bereikt met waardevolle content en hoe je jouw connecties omtovert tot ambassadeurs. Je krijgt algoritmehacks die zorgen voor nog meer relevant bereik. En hoort welke content jouw publiek aanspreekt en overtuigt (van thought-leadership expertise tot Q&A).

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als medewerker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen voor de (eerste dag van een meerdaagse) vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be. Ziek of overmacht? Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever: ook dan wordt er geen kost aangerekend.

Bij afwezigheid zonder geldige reden of bij een te late annulering, geldt er een no show fee-kost van 50 euro per gemiste vorming. Bij meerdaagse vormingen, geldt de no show fee dus voor élke dag waarop je ongeldig afwezig bent of te laat annuleerde – let op: bij meerdaagse vormingen kan je alleen annuleren voor de volledige reeks t.e.m. drie werkdagen voor de start van dag 1; eens deelgenomen aan de eerste vormingsdag, kan je niet meer kosteloos annuleren voor de volgende vormingsdagen binnen de meerdaagse opleiding.

De no show fee vervalt altijd als je een geldig werkgeversattest hebt, of als je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen.

Na afloop ontvang je een attest van deelname.

ERENDIZ ATIS

Lesgever

Erendiz Ates, trainer en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt professionals groeien met een sterke LinkedIn-strategie en een authentieke social branding: twee krachtige tools voor je persoonlijke visitekaartje. Met zijn kennis en aanpak, gidst hij jou naar meer succes. Hij organiseert ook LinkedIn Masterclasses en geeft keynotes als LinkedIn-ambassadeur.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4