Ga verder naar de inhoud

Webinar - Stimuleer de leercultuur via Microsoft VIVA Learning

1 februari 2023 - 09:30 — 11:30
Online event
gratis voor personeel aan de Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad en Microsoft

Doelstelling: Je leert over het stimuleren van een leercultuur en de mogelijkheden die Viva Learning hierbij biedt. De set-up en de configuratie van Viva Learning wordt bekeken. Er wordt toelichting gegeven hoe je lesinhouden kan toevoegen en hoe je inhoud kan configureren en beheren.

Doelgroep: Leerportaal beheerders, coördinatoren, IT-specialisten, IT-lesgevers, ... aan de hogescholen en universiteiten.

WEBINAR

Lesgever

Rachid Bougrine, de MTC Technical Architect Security and Modern Work specialist van Microsoft, geeft de virtuele sessie Viva Leraning. In deel 1 en 2 van dit webinar wordt dieper ingegaan op het stimuleren van een leercultuur en de mogelijkheden die Viva Learning hierbij biedt. In deel 3 wordt de set-up en configuratie van Viva Learning toegelicht. Er wordt besproken hoe je lesinhouden kan toevoegen en hoe je inhoud kan configureren en beheren.

Programma

09:30 - Welkom

09:45 - Sessie 1 - Stimuleer een moderne leercultuur

10:15 - Sessie 2 - Maak kennis met Viva Learning + demo

11:00 - Pauze

11:15 - Sessie 3: Aan de Slag met Viva Learning

11:45 - Q&A

12:00 - Einde

Opgelet

Als personeelslid aan een hogeschool of universiteit is de sessie voor jou helemaal gratis. Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan vijf werkdagen voor de sessie weten. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar myriam.slock@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij een no show fee aan van 50 euro.

BANNER MICROSOFT