Ga verder naar de inhoud

Social Media

8 maart 2021 - 09:30 — 12:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Doelstelling: Ontwikkelen van een eigen social-media contentstrategie en hoe je doeltreffend kan schrijven over jouw onderzoek.

Doelgroep: Voor iedereen die meer wil weten over content, het opbouwen van een strategie/kalender en het vinden van een eigen, doeltreffende (schrijf)stijl.

202103_SM_GA

Wat zien en lezen mensen graag op social media?

09:30 - 10:30 Tijdens de workshop "Creëer een contentstrategie voor je social media", leer je het belang van interactie en hoe je een contentkalender opstelt.

11:00 - 12:00 In de workshop "Doeltreffend schrijven voor social media", richten we ons op het geschreven gedeelte van social media-posts. Je leert hoe je een eigen stijl vindt, hoe je een doelgroep kan aanspreken, en hoe je optimaal gebruik kan maken van de (korte) tijd en ruimte die je ter beschikking hebt.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

DW Logo BE NL Vert Colour

Lesgevers

Google Digitaal Atelier biedt 27 verschillende workshops én persoonlijke coachingsessies - in drie talen, gratis en voor iedereen toegankelijk en werkt hiervoor samen met gereputeerde marketeers uit heel België.

Het Atelier maakt deel uit van Grow with Google, een initiatief dat mensen helpt een baan te vinden, carrière te maken, en hun bedrijf te laten groeien. Meer recent zet het Atelier zich in om het economisch herstel te helpen versnellen door middel van onze technologie, tools en training, zodat alle lokale bedrijven en gemeenschappen sterker, sneller en veerkrachtiger kunnen worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4