Ga verder naar de inhoud

Video Marketing met YouTube

29 augustus 2022 - 10:00 — 11:00
Online event
Gratis voor hogescholenmedewerkers
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Je leert ook meer over YouTube en hoe je je doelpubliek best bereikt, dankzij de gegevens en inzichten van Google.

Doelgroep: Iedereen die interesse heeft om video’s te maken en delen.

YOUTUBE

Tijdens deze workshop hebben we het over video, één van de snelst groeiende media in onlinemarketing. Je leert meer over YouTube, krijgt een introductie tot Video Analytics en hoort een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf met video aan de slag kan

In deze workshop zie je hoe de gegevens en inzichten van Google je helpen om je doelpubliek te bereiken via YouTube, en zo om te zetten in resultaten voor je bedrijf.

Wil je meer bijleren over video? Volg ook de vorming van Google Digitaal Atelier over Aan de slag met videocontent, op 29 augustus van 9:00 - 10:00.

Deze vorming wordt aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring door de financierende overheid.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met 5 werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.

Lesgever

Google Digitaal Atelier biedt een breed aanbod van webinars en online coaching. Zo kan je je van thuis uit verdiepen in verschillende onderwerpen en krijg je de skills voor de (digitale) toekomst snel onder de knie.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4