Ga verder naar de inhoud
Thomas More-hogeschool

Thomas More-hogeschool

Met ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen.

THM DE FOTO

Your next level

Kom je net van de schoolbanken? Of is het tijd om je carrière om te gooien? Mag je zelf een keuze maken of iemand helpen kiezen? Oriëntatie, inspiratie, informatie. Thomas More biedt jou wat je nodig hebt om de juiste studiekeuze te maken. Voltijds, deeltijds, overdag of ’s avonds, in combinatie, op de campus of bij je thuis. Of je nu 17 bent, 37 of 57: Thomas More denkt met je mee, alle dagen van het jaar en op jouw ritme.

TM Toponderwijs

Toponderwijs voor (toekomstige) professionals

Bij Thomas More adviseren we alle studiekiezers zo goed mogelijk en stippelen we voor iedereen het beste traject uit. Wij willen dat onze studenten vakbekwame professionals worden die straks direct aan de slag kunnen in het werkveld, in hun eigen regio of ver daarbuiten, maar ook dat ze gepassioneerd, veelzijdig en ondernemend zijn en tegen een stootje kunnen. Die persoonlijke aanpak is een van onze troeven.

Alles wat ik hier leer voelt nuttig, eindelijk!
TM Yasmine
Yasmine (27)
volgt een graduaat HR-Support en kan daar alle aspecten van zichzelf in kwijt.
THM TURNHOUT21

Hogeschool met LEFV

De Thomas More-hogeschool heeft LEFV. Dat is geen Tsjechisch of een spellingsfout. Het letterwoord vat de kernwaarden van de hogeschool perfect samen. LEFV staat voor LEF + de ‘V’ van vertrouwen. LEF staat voor lef + enthousiasme + focus. Dit zijn de drijfveren voor onze missie en onze visie.

TM campus

Samenwerken

Thomas More staat garant voor een goede samenwerking met scholen, organisaties en bedrijven om het onderwijs samen vorm en inhoud te geven. Met het samenwerkingsverband ‘Partners in Education’ gaan we een stapje verder. Wij bouwen een vaste relatie met deze partners, structureel, duurzaam en vruchtbaar. Wij werken hiervoor samen met bedrijven die willen participeren in ons kernproces. Die recht naar ons hart gaan. De bedoeling daarvan is dat beide partners er beter van worden, zowel de hogeschool als het bedrijf.

Thomas More is internationaal

We zijn een Vlaamse hogeschool met een aanstekelijke internationale vibe. We bieden onze studenten en medewerkers voortreffelijke leerkansen in het buitenland i.s.m. internationale partners. Onze hoog aangeschreven internationale opleidingen trekken studenten aan uit alle windstreken.

Onze hogeschool bulkt van het talent. Studenten, medewerkers, alumni en externe partners maken allemaal deel uit van een krachtige community die een echte motor is voor maatschappelijke vooruitgang en verandering.
THM STIJN COENEN SQUARE
Stijn Coenen
algemeen directeur

Thomas More Research:
van virtual reality
tot exoskelet
en het kweken van algen

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek via onze expertisecentra. Hiermee ontwikkelen we nieuwe kennis, inzichten en innovatieve producten of diensten.

THM RESEARCH Thomas More

We passen wetenschappelijke kennis toe in specifieke professionele situaties en stimuleren op die manier innovatie bij bedrijven en in de maatschappij. Thomas More Research is actief in deze onderzoeksdomeinen: Creative & Innovative Business, Health & Care Challenges, Smart Tech & Design en Sustainable Energy & Commodities en Effectief Leren.

THM CAMPUS LIER

#wearemore

Wil je echt weten hoe het eraan toegaat bij Thomas More is? Lees dan onze stories, verhalen van studenten, alumni, docenten, want wie kan beter vertellen hoe ze het leren en werken aan onze hogeschool ervaren en hoe het je vergaat met een Thomas More-diploma op zak.

THM ROEM GEEL

Benieuwd wat er allemaal reilt en zeilt bij Thomas More?

Wie is wie

THM STIJN COENEN

Stijn Coenen

Thomas More - algemeen directeur

voorzitter werkgroep internationalisering en werkgroep global minds

THM MARC VERDUYCK

Marc Verdyck

Thomas More - diensthoofd STUVO
CAROLINE ROBERT

Caroline Robert

Thomas More - Blikopener contact

Wil jij onze collega worden?

Onze hogeschool is boeiend, uitdagend en altijd in verandering, Je voelt de energie echt bruisen. Duik je graag mee in de wereld van onze hogeschool en onze studenten? Dat snappen we. Want wij werken hier ook met veel plezier en flexibileit en leuke collega's.

Verrekijker
30
Openstaande vacatures aan
Thomas-More Hogeschool
Toon mij de vacatures
OKTOBERTELLING 2022 v WEBSITE