Ga verder naar de inhoud

Open labodag 2023

Een stap richting toekomst zetten? Kom dan eens langs op de open labodag van één van de 13 Vlaamse hogescholen in jouw buurt. Zij staan met beide voeten in de praktijk. De kennis waarover zij beschikken is niet alleen nuttig, maar ook meteen inzetbaar in jouw organisatie. Jouw research en development afdeling ligt als het ware om de hoek!

OPENLABODAG

Ga tijdens de open labodagen in gesprek met de onderzoekers en studenten aan een Vlaamse hogeschool en krijg inzage in het praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en de resultaten die ze behalen. Je merkt meteen waarom samenwerken met een hogeschool ook voor jou bedrijf of organisatie
interessan is en laat je verbluffen van de kwaliteit en de kwantiteit van het onderzoek dat een hogeschool kan verzetten.

Onze hogescholen hebben voor deze open labodagen een krachtige partner in Agoria gevonden, dat met het eigen technologiecentrum bedrijven ondersteunt bij het invoeren van nieuwe technologieën in hun producten, processen en business.

Kijk op de kalender hieronder wanneer de hogescholen in jouw buurt open labodagen houden en laat je inspireren! De toekomst van jouw bedrijf start immers bij onderzoek.

Robot additive manufacturing Evenementen

Digitalisatie 5.0 met Artificiele Intelligentie on Edge (AIoE) en eXplainable AI (XAI)

21 maart 2023 - 16:00 — 19:00
Thomas More - campus De Nayer

Interesse om een beeld te krijgen van de activiteiten in de verschillende labo's die aan de slag zijn binnen het thema Digitalization. 4.0? Kom langs bij Thomas More...

Meer info & inschrijven
WST 23 MAA2023 Evenementen

Open labodag: How to use AI in Industrial Cyber Security

23 maart 2023 - 16:00 — 19:00
Howest

Hoe artificiële intelligentie een oplossing biedt voor de beveiliging van jouw IT en OT netwerken tegen hackers.

Meer info & inschrijven
OL VIS IOT 230330 Evenementen

Open labodag: Exploring the digital transformation of IoT technology

30 maart 2023 - 16:00 — 20:00
Hogeschool VIVES

Neem tijd om samen met de onderzoekers van VIVES Hogeschool mee op stap te gaan in het IoT Lab.

Meer info & inschrijven
VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4