Ga verder naar de inhoud

GPT Academy

GPT Academy – een onderzoeks- en dienstverleningsproject van UC Leuven-Limburg R&E – helpt Leuvense en Limburgse kmo’s om generatieve AI-tools zoals ChatGPT in te zetten in hun dagelijkse werking.

Hogeschool UC Leuven-Limburg

UCL GPT Academy logo RE

Waar gaat dit over?

De experten van het GPT Academy-team geven seminaries en trainingen, zoals recent in april ‘Verhoog je productiviteit met ChatGPT’ en in mei ‘ChatGPT: jouw doeltreffende contentcreator’.

Daarnaast spelen onze multidisciplinaire onderzoekers in op reële noden van kmo’s rond generatieve AI in de vorm van kort- of langdurige consultancytrajecten. GPT Academy wil niet alleen informeren, maar ook werken voor en met kmo’s en kennisinstellingen.

UCL PETER MICHAEL

Interesse in dit project?

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Peter Vanbrabant of Michael Bauwens. Ze vertellen je graag alles over dit project.

Bekijk ook de andere AI-ideeën

PUBLICATIE COVERS IMPACT

Onderzoek, dat mag gezien worden!

Met het digitaal magazine "Uitpakken met impact" willen de Vlaamse hogescholen exact dat doen wat de titel beoogt: laten zien (en ook een beetje 'stoefen') van hoe ze ondernemingen en organisaties helpen te professionaliseren en welke impact ze daarmee precies realiseren op de werkvloer.

Wil je precies weten wat er de afgelopen 3 jaar zoal gebeurde op gebied van onderzoek, innovatie en de kennisdeling van al deze opgebouwde expertise? Dan geeft dit digitaal magazine antwoord op deze vragen.