Ga verder naar de inhoud

Werkgroep ICT

De werkgroep buigt zich over de gemeenschappelijke aankopen van ICT.

Ze volgt de evolutie op de informatiemarkt op, bespreekt nieuwe aanbestedingen en bedingt schaalvoordelen bij de leveranciers.

Vlhora werken3

Ze bouwt ook bestaande relaties verder uit zoals het onderzoeksnetwerk BELNET, Microsoft Campus Agreement, raamcontract SPSS, OOPS & MSDNAA en het STIC-project en bekijkt of het nodig is om nieuwe samenwerkingen op te zetten.

De werkgroep heeft een extra dimentie omdat naast de ICT-coördinatoren van alle Vlaamse hogescholen ook deze van de Vlaamse universiteiten samen rond de tafel zitten.

Vanuit de Vlaamse Hogescholenraad worden, in samenspraak met de IT-partners, vormingen aangeboden voor de IT-diensten en de IT-lesgevers aan de Vlaamse hogescholen en universiteiten.

Heb je een vraagover het IT-aanbod voor de diensten ICT?over de werking van de werkgroep ICT?

Opleidingsaanbod

In samenwerking met onze ICT-partners wordt op regelmatige basis gespecialiseerde opleidingen aangeboden. Deze opleidingen zijn uitsluitend voor de IT-diensten van de hogescholen en de universiteiten.

WEBINAR Vormingen

Webinar: Power BI Special Themes

20 december 2023 - 10:30 — 12:30
online

Wil je Power BI efficiënt en gemakkelijk voor je laten werken? Hoe creeër je sprekende en relevante rapporten voor verschillende stakeholders? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Deze sessie behandelt bijvoorbeeld het slicen en dicen door end-users en zal er worden ingegaan op de achterliggende data-architectuur.

Meer info & inschrijven

Wat mag je nog verwachten?

Momenteel wordt het programma voor het voorjaar 2023 opgemaakt. Heb jij nood aan een specifieke webinar? Geef hier jouw suggestie en we bekijken of het mee in het vormingsaanbod kan openomen worden.

Noteer deze data alvast in jouw agenda.

Geïnteresseerd in deze opleidingen?

Bezorg je e-mailadres en we houden je verder op de hoogte.