Ga verder naar de inhoud

ICT-webinar: Implementing Secure Governance with Microsoft Purview

20 november 2024 - 10:30 — 12:30
Online event
gratis voor IT-specialisten en IT-lesgever aan de Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten
Organisator: Een samenwerking tussen Academic Software en Vlaamse Hogescholenraad

Doelgroep: IT-specialisten, IT-lesgevers aan de hogescholen en universiteiten.

ICT WEBINAR 2024

Omdat de groei van data op een ongekende schaal verloopt, is het belangrijk dat deze data veilig kunnen worden gebruikt en daarom ook goed worden beheerd. Microsoft Purview is een krachtig platform dat helpt om deze doelstelling ook te bereiken.

Deze sessie laat daarom zien hoe je zogenaamde secure governance implementeert met behulp van Microsoft Purview. Onderdelen die aan bod komen zijn network security, access management, bescherming op het gebied van data threats en het voorkomen van het weglekken van data. De sessie gaat ook in op het voldoen aan daarbij behorende regelgeving.

Na het doorlopen van de sessie heb je een beter begrip om al deze zaken te kunnen toepassen binnen je eigen organisatie.

Opgelet

Als IT-specialist of lesgever IT aan een hogeschool of universiteit is de sessie voor jou helemaal gratis.
Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn? Laat ons dit dan ten laatste op vrijdag 15 november 2024 weten. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar myriam.slock@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden, rekenen wij een no show fee aan van 50 euro.

BRAM DE JAGER

Lesgever

Bram De Jager

Bram is een ervaren en enthousiaste spreker. Met zijn jarenlange ervaring in de IT- en dienstenindustrie, heeft hij een mooi track record opgebouwd als Microsoft 365-architect. Bram heeft daarnaast uitstekende kennis van onderwerpen als Office 365, Teams and SharePoint. Hij is erkend als Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en beschikt over een Microsoft Certified Master (MCM) certificering. Bram is als spreker goed in staat om zijn gehoor op een gemotiveerde manier mee te nemen op een reis door de technologie. Hij is daarbij voor een interactieve benadering en schuwt moeilijke vragen niet.

ACADEMIC SOFTWARE LOGO

In samenwerking met