Ga verder naar de inhoud

Optimaal samenwerken met je werkveld

15 december 2022 - 11:00 — 12:00
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers. Indien je geen onderzoeker aan een hogeschool bent, dan vragen we een deelnemersprijs van 50 euro per sessie.
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Deze vorming reikt inzichten aan over de samenwerking tussen hogescholen en het werkveld. Je hoort de lessons learned uit het onderzoek binnen het Interreg-project ‘Smart Services Bridge’, waaraan zowel onderzoekers als ondernemers samenwerkten uit West-Vlaanderen en Zeeland.

Doelgroep: Onderzoekers die willen co-creëren in innovatie of valorisatie met lokale, kleine en middelgrote ondernemers.

INTERREG HERO
INTERREG

Je hoort de lessons learned uit het onderzoek binnen het Interreg Vlaanderen-Nederland project ‘Smart Services Bridge’. In deze samenwerkingstrajecten waren zowel onderzoekers betrokken uit twee West-Vlaamse en een Zeeuwse hogeschool als ondernemers uit West-Vlaanderen en Zeeland.

De vorming schetst eerst de onderzoeksopzet en bijhorende aanpak. Vervolgens worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd als tien lessons learned. We destilleerden de belangrijkste tips en tricks uit diverse interviews en vormingen, om jou te helpen bij jouw onderzoeksproject.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.


Na afloop ontvang je een attest van deelname.

PEETERS FRANK

Lesgever

Frank Peeters is onderzoeker aan het Kenniscentrum voor Ondernemen & Innoveren aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen in Nederland.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4