Goede valorisatie, meer kans op TETRA subsidie
Doelstelling: Deze workshop helpt jou, stap voor stap en met individuele feedback, naar een goede valorisatie voor een TETRA-project.
Doelgroep: onderzoekers, projectleiders, business developers en afdelingshoofden betrokken bij het schrijven van een TETRA-dossier
Er is meer nodig dan briljant onderzoek. De kennis moet ook relevant zijn voor de markt. Wat onderzoek je? Waarom is dat nodig? Voor wie is dit interessant? Dat zijn vragen waarop bedrijven antwoorden willen. Hoe duidelijker je dat in beeld brengt, hoe meer kans je maakt op een subsidie. Deze workshop helpt jou, stap voor stap en met individuele feedback, naar een goede valorisatie voor een TETRA-project.
Maar hoe begin je daaraan?
Deze interactieve workshop gidst jou naar een goede valorisatie, aan de hand van jouw eigen project binnen de zorg. Naast informatie en begeleiding, krijg je online templates die jou stap voor stap verder helpen.
Vanuit zijn businessachtergrond helpt lesgever Jean-Paul om jouw verhaal helder, compact en overtuigend te formuleren. Om het geloofwaardig en werkbaar te maken. En om het potentieel te tonen, zodat er een subsidie of samenwerking volgt.
"Vaak hebben bedrijven geen flauw idee wat onderzoekers doen met hun project", weet Jean-Paul, "je moet de voordelen uitleggen in mensentaal."
Je werkt best met een concreet project als basis voor de individuele invulopdrachten en feedback. Het traject bestaat uit drie sessies:
- Business Model Canvas
- Strategie Model & Ambitie
- Werkplan
Ter info: Deze drie-momenten vorming kan je ook volgen op 27 september, 18 oktober en 13 december 2022.
Opgelet
Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met 5 werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.
Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.
Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.
Lesgever
Jean-Paul Urlings is een Nederlandse ondernemer. Zijn bedrijf heet BizzDom, wat staat voor ‘Wisdom in Business’. Vanuit zijn ervaring helpt Jean-Paul ondernemers om hun bedrijf slimmer te organiseren.
Hiervoor ontwikkelde hij de Business Roadmaps-methode, waarmee je in vijf stappen een strategie ontwikkelt op vijf A4’tjes. Een methode die BizzDom al toepaste op honderden bedrijven in Vlaanderen en Nederland, met succes. BizzDom verzorgt ook regelmatig praktijkgerichte trainingen over valorisatie van kennis die is ontwikkeld op universiteiten en hogescholen.