Ga verder naar de inhoud

Thematafel: Op een heel laagdrempelige manier een klare kijk op klanten krijgen?

28 februari 2023 - 08:30 — 10:00
Xior toren - zaal De Dialoog
Gouverneur Verwilghensingel 3b
3500 Hasselt
Gratis
Organisator: Hogeschool PXL

Doelgroep: Bedrijven die de tevredenheid van hun klanten al onderzocht hebben. Leken en beginners op vlak van data-gedreven ondernemen

Doel: Nagaan of en hoe de klantgerichtheidsmonitor van Hogeschool PXL vereenvoudigd of ingekort kan worden tot een light-klantgerichtheidsmonitor. Hoe bedrijven gestimuleerd kunnen worden om meer te doen met de bekomen onderzoeksresultaten en -inzichten. En wat is het potentieel van andere specifieke analyses en onderzoeken m.b.t. klanten en aankoopgedrag om (meer) onderbouwd te ondernemen op vlak van klanten?

TT ONTBIJT PXL

Iedereen is welkom op onze thematafel
“Op een heel laagdrempelige manier een klare kijk op klanten krijgen?”.

Naast een lekker ontbijt staat een boeiend gesprek op de agenda over hoe bedrijven gestimuleerd kunnen worden om (meer) onderbouwd te ondernemen op vlak van klanten.

Tijdens deze ontbijtmeeting willen we samen nagaan of de PXL klantgerichtheidsmonitor vereenvoudigd / ingekort kan worden tot een light-klantgerichtheidsmonitor. We discussieren over of, en hoe, bedrijven gestimuleerd kunnen worden om meer te doen met de bekomen onderzoeksresultaten en -inzichten. En wat het potentieel is van andere specifieke analyses en onderzoeken m.b.t. klanten en aankoopgedrag om (meer) onderbouwd te ondernemen.

Lijkt dit jou interessant en wens je deel te nemen aan deze gesprekstafel? Bevestig dan jouw deelname eenvoudigweg met een e-mail naar: innovatiefondernemen@pxl.be vóór dinsdag 21 februari 2023.

Heb je ook specifieke voedingsvereisten? Gelieve deze in de bevestigingsmail te vermelden.