Ga verder naar de inhoud

Aan de slag met videocontent

30 januari 2023 - 09:00 — 10:00
Online event
Gratis voor hogescholenmedewerkers
Organisator: Vlaamse Hogescholenraad - Project INPUT/OUTPUT

Doelstelling: Deze workshop draait rond video, één van de snelst groeiende media in onlinemarketing. Je leert je videostrategie ontwikkelen, krijgt een introductie tot Video Analytics en gaat aan de slag met handige tips & tricks voor jouw eigen videocontent.

Doelgroep: Iedereen die interesse heeft om video’s te maken en delen.

VIDEO STRATEGY

Tijdens deze workshop hebben we het over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert je videostrategie te ontwikkelen, krijgt een introductie tot Video Analytics en we delen een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf met videocontent aan de slag kan.

Wil je meer bijleren over video? Volg ook de vorming over ‘Video marketing met YouTube’, op maandag 30 januari 2023 van 10:00 tot 11:00 uur.

Opgelet

Deze vorming is gratis voor jou als onderzoeker aan een Vlaamse hogeschool, maar niet voor ons als organisator. Kosteloos annuleren kan tot en met drie werkdagen vooraf aan de vorming en dit énkel via e-mail aan lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be.

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

Indien je een collega in jouw plaats kan laten deelnemen of je hebt een geldige reden van afwezigheid vervalt de no show fee. Voor een geldige afwezigheid vragen wij een afwezigheidsattest van jouw werkgever.

Na afloop ontvang je een attest van deelname.

Lesgever

Google Digitaal Atelier biedt een breed aanbod van webinars en online coaching. Zo kan je je van thuis uit verdiepen in verschillende onderwerpen en krijg je de skills voor de (digitale) toekomst snel onder de knie.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4