Ga verder naar de inhoud

Zoekmachine-marketing en optimalisatie

25 mei 2021 - 13:00 — 15:30
Online event
Gratis voor hogeschoolmedewerkers
Organisator: Vlaamse Leergangen

Doelstelling: Hoe kan je zoekmachines inzetten om jouw online doelen te bereiken? Leer naast het verbeteren van je positie in de zoekresultaten van populaire zoekmachines ook de juiste bezoekers aan te trekken.

Doelgroep: Voor iedereen die de juiste doelgroep wil bereiken via website en/of social media.

Beeld 4

13:00 - 14:00 In de workshop "Aan de slag met zoekmachinemarketing: SEO & SEA" leer je hoe je zoekmachines kan inzetten voor je bedrijf, en hoe dit je kan helpen je online doelen te bereiken.

14:30 - 15:30 Ontdek tijdens "Groeien dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO)" hoe je jouw positie in de zoekresultaten van populaire zoekmachines kan verbeteren en de juiste bezoekers kan aantrekken.

Opgelet

Hoewel deze sessie gratis is voor hogeschoolmedewerkers, rekenen we na je inschrijving ook op jouw aanwezigheid, zodat we zeker zijn van een minimale bezetting. Wij vragen dan ook om, indien je door omstandigheden toch verhinderd bent, ons dit vijf werkdagen vooraf aan de vorming te laten weten via lore.soleme@vlaamsehogescholenraad.be

Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt jou een kost van 50 euro per gemiste sessie aan te rekenen.

DW Logo BE NL Vert Colour

Lesgevers

Google Digitaal Atelier biedt 27 verschillende workshops én persoonlijke coachingsessies - in drie talen, gratis en voor iedereen toegankelijk en werkt hiervoor samen met gereputeerde marketeers uit heel België.

Het Atelier maakt deel uit van Grow with Google, een initiatief dat mensen helpt een baan te vinden, carrière te maken, en hun bedrijf te laten groeien. Meer recent zet het Atelier zich in om het economisch herstel te helpen versnellen door middel van onze technologie, tools en training, zodat alle lokale bedrijven en gemeenschappen sterker, sneller en veerkrachtiger kunnen worden.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4