Ga verder naar de inhoud

INPUT/OUTPUT

Het tweejarig project ‘INPUT/OUTPUT Research & Innovation Training Programme' organiseert voor onderzoekers aan de hogescholen trainingen, workshops en inspiratiesessies om hun praktijkgericht onderzoek en de valorisatie ervan te ondersteunen.

INPUT OUTPUT 2022 01

Geïnteresseerd?

Werk jij mee aan praktijkgericht onderzoek aan een Vlaamse hogeschool of vanuit een Vlaamse onderneming of social-profit organisatie? Ben je op zoek naar trainingen en inspiratie ter ondersteuning van je onderzoek en onderzoeksvalorisatie? Dan ben je hier op het juiste adres.

INPUT/OUTPUT biedt trainingen, workshops en inspiratiesessies op maat van praktijkgericht onderzoek.

Wil je graag meteen geïnformeerd worden over het opleidingsaanbod van INPUT/OUTPUT?

Heb je een specifieke vraag waar je hier geen antwoord op vindt, neem contact op met ons.

Opleidingaanbod

Het vormingsprogramma benadrukt de verschillende expertises die nodig zijn om praktijkgericht onderzoek zo efficiënt, effectief en kwalitatief mogelijk uit te voeren:

  • Primair aanbod: gericht op basisaspecten van onderzoek- & innovatietrajecten zoals een succesvol onderzoekproject schrijven, onderzoekmethodologie, valorisatie van projectresultaten, …
  • Secundair aanbod: soft skills zoals leiderschap en communicatie (zoals klantrelatie, conflicthantering, sociale media, ...).
TIMEMANAGEMENT Opleidingen

Timemanagement

20 mei 2022 - 13:00 — 15:00
online

Meer rust en controle door overzicht te houden op al je taken. Hoe? Dankzij een eigen opvolgsysteem in Outlook of andere apps.

Meer info & inschrijven
2022 05 GEBRUIKERS STAKEHOLDERS Opleidingen

Van projectresultaten naar tevreden gebruikers

23 mei 2022 - 15:00 — 16:00
Vlaamse Hogescholenraad

Je gaat tijdens een interactieve sessie in op het waarom en hoe van klanten, gebruikers en stakeholders bevragen en betrekken.

Meer info & inschrijven
SOCIAL MEDIA Opleidingen

Schrijven voor sociale media

Meerdaags event, start op 23 mei 2022
online

Wil je succesvolle posts schrijven op sociale media? Dan moet je schrijven om likes, comments en clicks te scoren. In deze opleiding leer je praktisch en doelgericht social copy te schrijven – met wervende intro, call to action, hashtags en emoji’s.

Meer info & inschrijven
IMPACT VOLZET Opleidingen

Hoe evalueer je de impact van praktijkgericht onderzoek?

24 mei 2022 - 09:00 — 11:00
online

Hoe kan je de maatschappelijke impact van een onderzoek evalueren aan de hand van de wetenschappelijke theorie? We gaan samen na hoe we deze kennis kunnen gebruiken om tot een nieuw, werkbaar impactframework te komen, gericht op praktijkgericht onderzoek.

Meer info & inschrijven
DESIGN THINKING Opleidingen

Hoe Design waarde toevoegt aan onderzoek en innovatie

31 mei 2022 - 10:00 — 14:30
Vlaamse Hogescholenraad

In deze workshop zullen we rond een uitdaging werken die alle deelnemers uit verschillende hogescholen verbindt. Uit de interviews van het onderzoeksproject FAST45 dat focust op de toekomst van hoger kunstonderwijs, kwamen uitdagingen naar voor die voor alle hogescholen relevant zijn, zoals ...

Meer info & inschrijven
TETRA DOSSIERS Opleidingen

Goede valorisatie, meer kans op TETRA subsidie

Meerdaags event, start op 7 juni 2022
online

Hoe maak je jouw onderzoek ook interessant voor bedrijven en organisaties, waardoor ze potentieel zien in jouw project? Hoe duidelijker je dat in beeld brengt, hoe meer kans je maakt op een subsidie. Deze workshop helpt jou ...

Meer info & inschrijven
ONLINE INPUT OUTPUT Opleidingen

Principes van staatssteun: bij eigen projecten en samenwerking

27 juni 2022 - 09:30 — 12:00
online

Welke regels ken je best rond staatssteun? En hoe pas je ze correct toe bij je onderzoek en dienstverlening? Je krijgt uitleg van een VLAIO-expert ...

Meer info & inschrijven
VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4