Ga verder naar de inhoud

INPUT/OUTPUT

Het tweejarig project ‘INPUT/OUTPUT Research & Innovation Training Programme' organiseert voor onderzoekers aan de hogescholen trainingen, workshops en inspiratiesessies om hun praktijkgericht onderzoek en de valorisatie ervan te ondersteunen.

INPUT OUTPUT LOGO2022 A 01
VL LG PITCH

Het opleidingsaanbod

Het vormingsprogramma benadrukt de verschillende expertises die nodig zijn om praktijkgericht onderzoek zo efficiënt, effectief en kwalitatief mogelijk uit te voeren:

  • Primair aanbod: gericht op basisaspecten van onderzoek- & innovatietrajecten zoals een succesvol onderzoekproject schrijven, onderzoekmethodologie, valorisatie van projectresultaten, …
  • Secundair aanbod: soft skills zoals leiderschap en communicatie (zoals klantrelatie, conflicthantering, sociale media, ...).

Laatst toegevoegde vormingen en events

Vlhora studeren1 Evenementen

Dag van de onderzoeksondersteuner

28 maart 2023 - 10:00 — 14:00
Karel de Grote Hogeschool - Campus Zuid

Op dinsdag 28 maart steken collega’s uit de 13 Vlaamse hogescholen de koppen samen om kennis en ervaring uit te wisselen rond onderzoeksondersteuning: van best practices tot thematafelgesprekken.

Meer info & inschrijven
DISSEMINATIEPLAN Opleidingen

Effectief disseminatieplan schrijven en implementeren

22 maart 2023 - 09:30 — 12:30
online

Je wil jouw onderzoek in de spotlights zetten. Maar hoe maak je een contentplan om strategisch te communiceren? Je leert van inspirerende voorbeelden en best practices. En stelt tijdens deze interactieve sessie jouw eigen contentplan op.

Meer info & inschrijven
VLEVA FEB2023 Evenementen

Netwerk Event - Europese subsidieprogramma's voor hogescholen

AP Hogeschool, campus Meistraat

Een info- en netwerksessie voor de Vlaamse en Nederlandse hogescholen in samenwerking met VLEVA over de Europese financieringsinstrumenten die de ontwikkeling van vaardigheden kunnen ondersteunen.

Meer info & inschrijven

Heb je een specifieke vraag waar je hier geen antwoord op vindt, neem contact op met ons.

Lore Solemé
Lore Solemé
projectplanner INPUT/OUTPUT
Beeld 2

Geïnteresseerd?

Werk jij mee aan praktijkgericht onderzoek aan een Vlaamse hogeschool of vanuit een Vlaamse onderneming of social-profit organisatie? Ben je op zoek naar trainingen en inspiratie ter ondersteuning van je onderzoek en onderzoeksvalorisatie? Dan ben je hier op het juiste adres.

INPUT/OUTPUT biedt trainingen, workshops en inspiratiesessies op maat van praktijkgericht onderzoek.

Wil je graag meteen geïnformeerd worden over het opleidingsaanbod van INPUT/OUTPUT?

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4