Ga verder naar de inhoud

INPUT/OUTPUT

Het tweejarig project ‘INPUT/OUTPUT Research & Innovation Training Programme' organiseert voor onderzoekers aan de hogescholen trainingen, workshops en inspiratiesessies om hun praktijkgericht onderzoek en de valorisatie ervan te ondersteunen.

INPUT OUTPUT LOGO2022 A 01
VL LG PITCH

Het vormingsaanbod

Het vormingsprogramma benadrukt de verschillende expertises die nodig zijn om praktijkgericht onderzoek zo efficiënt, effectief en kwalitatief mogelijk uit te voeren:

  • Primair aanbod: gericht op basisaspecten van onderzoek- & innovatietrajecten zoals een succesvol onderzoekproject schrijven, onderzoekmethodologie, valorisatie van projectresultaten, …
  • Secundair aanbod: soft skills zoals leiderschap en communicatie (zoals klantrelatie, conflicthantering, sociale media, ...).

Laatst toegevoegde vormingen en events

VIDEO SMARTPHONE Vormingen

Maak video met je smartphone

13 juni 2023 - 10:00 — 15:00
Vlaamse Hogescholenraad

In deze vorming leer je zelf video produceren met een smartphone. We oefenen de theorie en gaan ook zelf filmen en monteren.

Meer info & inschrijven
PRESENTEREN Vormingen

Geef jouw presentatieskills een boost

online

In deze vorming leer je krachtige presentaties maken die het publiek aanspreken. Spoiler alert: het is belangrijk om een verhaal te vertellen en emoties te creëren.

Meer info & inschrijven

Heb je een specifieke vraag waar je hier geen antwoord op vindt, neem contact op met ons.

Lore Solemé
Lore Solemé
projectplanner INPUT/OUTPUT
Beeld 2

Geïnteresseerd?

Werk jij mee aan praktijkgericht onderzoek aan een Vlaamse hogeschool of vanuit een Vlaamse onderneming of social-profit organisatie? Ben je op zoek naar trainingen en inspiratie ter ondersteuning van je onderzoek en onderzoeksvalorisatie? Dan ben je hier op het juiste adres.

INPUT/OUTPUT biedt trainingen, workshops en inspiratiesessies op maat van praktijkgericht onderzoek.

Wil je graag meteen geïnformeerd worden over het opleidingsaanbod van INPUT/OUTPUT?

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4