Ga verder naar de inhoud

Praktische info

Je vraagt je af hoe het leven draait op onze hogescholen? Goed. Daar houden we van. Van de nieuwsgierigheid en eigenheid van elke student. Wij zetten onze deuren dan ook open voor iedereen.

KVDS 20171213 172437 NIKON D5
I Stock 1225108536

Campusleven

Het leven op de campus is meer dan les volgen in auditoria en leslokalen. Elke hogeschool verwent je ook met lekker eten in haar studentenrestaurant, met interessante boeken in haar bibliotheek, met rustige studieplekjes en allerhande studentenactiviteiten.

GELIJKE KANSEN

Respect voor diversiteit

Je komt terecht in een verrijkende mix van leeftijden, achtergronden, culturen en persoonlijkheden. Een mooie weerspiegeling van onze samenleving en haar vele gezichten.

ARTEVELDEHOGESCHOOL Tv M

Steun voor alle studenten

Je focust op je studie, wij helpen jou daarbij. Zoek je een kot? Financiële hulp? Een babbel of advies, over wat dan ook? Vraag naar de dienst studentenvoorzieningen. Daar zit altijd een luisterend oor: één dat jou met veel ervaring, respect en discretie ondersteunt.

PXL 2019 001 WINKEMANAGEMENT

Extra hulp voor studenten met functiebeperking

Heb je nood aan extra tijd op examens? Een doventolk? Digitaal cursusmateriaal? Of iets anders? Laat ons weten voor welke extra uitdaging jouw functiebeperking zorgt. Dan bekijken wij, met de hulp van het Steunpunt Inclusief Hoger Onderwijs (SIHO), hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

I Stock 1182682648

Toegankelijke gebouwen

Onze gebouwen zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een handicap of beperking. Denk aan parkeerplaatsen dichtbij, hellingen bij niveauverschillen, brede liften en deuropeningen. Heb je een suggestie voor verbetering? Laat het zeker weten.

Vlhora studeren1

Dertien Vlaamse hogescholen

Vlaanderen telt dertien hogescholen. Klik door naar de specifieke website van de hogeschool via het juiste logo. En lees er alles over het wat, waar, wanneer, hoe en waarom.

OKTOBERTELLING 2022 v WEBSITE