Ga verder naar de inhoud

Design Thinking

Arteveldehogeschool

AI ART

Waar gaat dit over?

Kunstmatige intelligentie of artificiële intelligentie is hét buzzword van het afgelopen jaar. En toegegeven: de toepassingsmogelijkheden lijken eindeloos en zeer veelbelovend. In welke branche je ook zit, AI is een trein die je niet mag missen!

Maar hoe kun jij voor je bedrijf het bos van de bomen onderscheiden? Hoe weet je welke toepassing nu geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie? Welke business-vragen kun je nu daadwerkelijk oplossen door middel van Artificiële Intelligentie?

Arteveldehogeschool ontwikkelde een inspiratiesessie, waarin je in eerste instantie kennis maakt de mogelijkheden. Maar we gaan verder dan inspireren. Via de design thinking methodiek stellen we je vraag scherp. Welk probleem of bedrijfsproces wil je precies door AI aanpakken? We zorgen daarbij samen voor een helder geformuleerd antwoord.

Op het einde van de rit weet je:

  • of een AI-toepassing het antwoord is op jouw vraag
  • hoe je een geschikte aanbieder kunt selecteren en uitdagen
  • welke doelstellingen en KPI’s ingevuld kunnen worden.


BROOS FONCK

Interesse in dit project?

Neem contact op met Broos Fonck.

PUBLICATIE COVERS IMPACT

Onderzoek, dat mag gezien worden!

Met het digitaal magazine "Uitpakken met impact" willen de Vlaamse hogescholen exact dat doen wat de titel beoogt: laten zien (en ook een beetje 'stoefen') van hoe ze ondernemingen en organisaties helpen te professionaliseren en welke impact ze daarmee precies realiseren op de werkvloer.

Wil je precies weten wat er de afgelopen 3 jaar zoal gebeurde op gebied van onderzoek, innovatie en de kennisdeling van al deze opgebouwde expertise? Dan geeft dit digitaal magazine antwoord op deze vragen.