Ga verder naar de inhoud

Waar gaat dit over?

Het TETRA project ‘AI4Events’ heeft als doel om de evenementensector te ondersteunen bij de implementatie van artificiële intelligentie. Dit door hen behapbare tools aan te bieden waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

Het project zal uitmonden in een heldere roadmap op één platform waarbij organisaties binnen de evenementensector, na het ingeven van enkele criteria, inzichten zullen verkrijgen welke AI-tools voor hen relevant kunnen zijn, mét een handleiding om met de tools aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast wordt er een navormingsaanbod ontwikkeld om met AI effectief aan de slag te gaan.
Hierbij zal ook een community uitgebouwd worden, die ook na afloop van dit project, levendig zal gehouden worden.

Het project is officieel gestart op 1 april 2021 en zal gedurende twee jaar gefinancierd worden door het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren.

HANNE DE GRAEF GNT

Interesse in dit project?

Neem contact op met Katrien Meert


en Hanne De Graef.


PUBLICATIE COVERS IMPACT

Onderzoek, dat mag gezien worden!

Met het digitaal magazine "Uitpakken met impact" willen de Vlaamse hogescholen exact dat doen wat de titel beoogt: laten zien (en ook een beetje 'stoefen') van hoe ze ondernemingen en organisaties helpen te professionaliseren en welke impact ze daarmee precies realiseren op de werkvloer.

Wil je precies weten wat er de afgelopen 3 jaar zoal gebeurde op gebied van onderzoek, innovatie en de kennisdeling van al deze opgebouwde expertise? Dan geeft dit digitaal magazine antwoord op deze vragen.