Ga verder naar de inhoud

Blikopener

Onderzoekers van de hogescholen en ondernemers van kmo’s of social profitorganisaties met elkaar aan de tafel zetten: dat is wat blikopener doet, al dan niet virtueel. De reden dat deze partijen elkaar opzoeken kan verschillen.

Heb je nood aan informatie of aan een oriënterende ontmoeting? Dat kan. Misschien komt het wel tot een gezamenlijk project.

BLIKOPENER DEF 2021

En wat is Blikopener nu juist?

Innovatiekennis bereikbaar maken

Blikopener is er om organisaties te sensibiliseren op vlak van innovatie, om advies te geven en om indien het zover komt, projecten uit te werken. Transparante communicatie, het genereren van nieuwe ideeën, collectieve betrokkenheid en de 'proof of concepts' zijn sleutelfactoren in dit verhaal.

Samenwerken

Blikopener kan jouw onderneming of organisatie naar een hoger niveau tillen. Ondertussen hebben al zo’n 5.000 bedrijven gebruik gemaakt van Blikopener. De expertisedomeinen zijn dan ook heeluitgebreid. Wil jij ook in contact komen met Blikopener?

Spraakmakers overview

Als ondernemers en onderzoekers elkaar vinden

Wat onderzoekers en ondernemers gemeen hebben? Hun drive en ambitie. Om het beste resultaat te halen: efficiënt en onderbouwd, creatief en innovatief. Om hun vak of bedrijf op de kaart te zetten: in België, Europa of de wereld. Ondernemers en onderzoekers helpen elkaar vooruit. Vanuit hun expertise, met eenzelfde doel voor ogen. Benieuwd hoe? Deze ‘spraakmakers’ getuigen hoe je bedrijf beter wordt van onderzoekers aan jouw zijde.

Evenementen

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4