Ga verder naar de inhoud

Onderwijs

Onze kennismaatschappij evolueert snel. Het onderwijs is naast het verlengde ook de basis van deze evolutie. Alles begint er: van studiekeuzes en navormingen tot (internationale) leergemeenschappen en praktijkonderzoek.

Leerkrachten en leerlingen vormen de toekomst. Gesteund door innovaties, om kennis te differentiƫren. Door nieuwe manieren van leren en feedback krijgen om leercurves te vergroten. Door nieuwe educatieve technologieƫn, om verder te professionaliseren. Altijd met aandacht voor menselijke en zachte vaardigheden, want ook die tillen onze maatschappij omhoog. En daarin speelt het onderwijs een sleutelrol.

Vlhora onderwijs
ONDERWIJS
Onderwijzen is immers de kunst om leerlingen te vormen om zelf mee betekenis te geven aan onze maatschappij. Leerlingen kunnen ook leerkrachten zijn en vice versa. Belangrijk zijn dus ook navormingen, aanbod op maat, leergemeenschappen, internationale netwerken en praktijkonderzoek.

Met onderwijs start alles. Ontdekken wat je prettig vindt, waar je voor staat en wie je bent. Onderwijs leert je deel uitmaken van de maatschappij, vaak nog tijdens je studies via stages, onderzoek en projecten. Via onderwijs til je de samenleving naar een hoger niveau.
CONVERSATIE 01

Stel ons gerust ook jouw vraag!

9 expertise domeinen 02 01 01

Negen expertisedomeinen

Praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek is de motor achter innovatie. De kennis en expertise opgedaan tijdens dit onderzoek is immers onmiddellijk inzetbaar in de praktijk. We onderscheiden 9 expertisedomeienen die parallell lopen met de SDG's.