Draf in galop
De verwerking van draf in voedingsproducten
Dit project faciliteert de valorisatie van bierdraf in de voedingssector. De focus is om draf met minimale processing als geheel in levensmiddelen te verwerken: laagdrempelig voor bedrijven maar ook schaalbaar naar grotere volumes.

We zijn op zoek naar partners met verschillende profielen:
- Brouwers die hun draf willen valoriseren
- Voedingsbedrijven en bakkers die willen innoveren met draf als grondstof
- Producenten van halffabrikaten (drogen, vermalen),
- ingediëntleveranciers, retailers en de transportsector
Spring je me op onze kar? Het is tijd om het ijzer te smeden?
Contact
Neem contact op met Ann Callens of Lomme Deleu.
Check Ann Callens haar LinkedIn pagina of deze van Lomme Deleu.

Benieuwd
naar andere
TETRA-projectideeën?
Vanzelfsprekend is dit niet het enige projectidee. Misschien zijn er tussen de verschillende voorstellen wel andere die meer, of beter, aansluiten bij de werkgebieden van jouw onderneming of organisatie.
Expertisedomeinen
Dit projectidee is gelinkt aan volgende expertisedomeinen: